ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η "Πύλη της Αγάπης" από την "ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. |
 Η ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ύστερα από τη συνάντηση-συζήτηση που πραγματοποίησε τηνΠαρασκευή 02/12/2011 στα γραφεία της, θέλει να ευχαριστήσει όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της. Οι φορείς που ανταποκρίθηκαν ήταν ο Σύλλογος Τριτέκνων Αργολίδας, ο πρόεδρός του Κος Σοροβίγκας Γιάννης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού, η πρόεδρός του Κα Χρήστου Χρυσάνθη, η Άλλη Πρόταση με τον Κο Μπάμπη Αντωνιάδη, το Π.Λ.Ι. με την Κα Πόπη Καλκούνου και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου Αυτενεργώ με τον Κο Χρήστο Σελλή.
Η συνάντηση αυτή έγινε με αφορμή τον ερχομό των Χριστουγέννων και αποσκοπούσε στην συσπείρωση των δυνάμεων όλων μας, με στόχο την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για την ενίσχυση κοινωνικά ευπαθών ομάδων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Η Πύλη της Αγάπης στα πλαίσια της οποίας δημιουργείται ένα ”Kοινωνικό Παντοπωλείο” στο Ναύπλιο, θα είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα 5:30 – 8 μμ. στο γραφείο του συλλόγου, Αχ. Παράσχου 4, Ναύπλιο (Πρόνοια, δίπλα στα παλιά ιατρεία του ΙΚΑ).

Ελπίζουμε και βασιζόμαστε στην υποστήριξη όλων των πολιτών, γιατί είναι αυτή, που θα κάνει αυτή την προσπάθειά μας να αποδώσει και να μεταδώσει αγάπη.


         Η Πρόεδρος του Δ.Σ.                                      Η Γραμματέας του Δ.Σ.
Αποστολοπούλου-Σταυρουλάκη                          Χριστίνα Γεωργαντέα Όλγα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ