ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση του Πανναυπλιακού: Όχι στις ακρότητες-Είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. |
 Κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης  αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας μας και της ιστορικής ομάδας του Παναργειακού, συνέβησαν γεγονότα τα οποία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο την οποία διανύει η χώρα μας, την πάει ακόμα πιο χαμηλά από εκεί που βρίσκεται.

Συγκεκριμένα:


1. Στο 80ο λεπτό, μετά την επίτευξη του 0-2 από την ομάδα μας, άτομα βρισκόμενα στο πάνω διάζωμα της κερκίδας εκτόξευαν στους φιλάθλους μας συνεχώς και αδιακρίτως φωτοβολίδες, χρησιμοποιώντας πιστόλι, κροτίδες και βαρελότα και από καθαρή τύχη δε θρηνήσαμε θύματα

Μάλιστα ο νεαρός υιός του συμβούλου του Πανναυπλιακου, Ιωάννης Μερμήγκης τραυματίστηκε ελαφρά, γεγονός το οποίο ίσως τον αναγκάσει από αυτή τη νεαρή ηλικία να αποφασίσει να απέχει μια για πάντα από τη συμμετοχή του στο άθλημα αυτό. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα άτομα αυτά ουδεμία σχέση είχαν με την επίσημη διοίκηση του Παναργειακού. Πλην όμως δεν μπορούμε να μην χαρακτηρίσουμε ως απαράδεκτη την αντιμετώπιση του γεγονότος από την παρευρισκόμενη αστυνομική δύναμη της οποίας ο επικεφαλής εντός του αγωνιστικού χώρου ευρισκόμενος και με τα χέρια στις τσέπες ατένιζε το έργο των νεαρών χούλιγκαν χαμογελώντας και παρατηρώντας έντονα τους φιλάθλους του Πανναυπλιακού που αποχωρούσαν από το γήπεδο για να προστατεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα και στο τέλος ως νέος Νέρωνας απολάμβανε την άδεια εξέδρα του Πανναυπλιακού μαζεύοντας τα λάφυρα (κροτίδες, φωτοβολίδες).

2. Όσο μεγαλύτερη η αξία του ηττημένου τόσο μεγαλύτερη αξία έχει ο νικητής. Ο Παναργειακός είναι και θα παραμείνει πάντα ένας μεγάλος αντίπαλος. Επιτυχία και νίκη όμως είναι αν είναι αντίπαλος μόνο 90 λεπτά έστω 96 όσα ήταν για εμάς εχτές. Από το σφύριγμα της λήξης έως την επόμενη συνάντηση μας είναι φίλος συνεργάτης και μια μεγάλη και ιστορική ομάδα.


Όχι στις ακρότητες.

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Παναργειακού την έμμεση μεν, αλλά σαφή ειρωνική αναφορά προς την ομάδα μας.

Λυπούμαστε ειλικρινά. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε. Ο Παναργειακός είναι ιστορικό σωματείο της ίδιας δυναμικότητας με το δικό μας, αλλά η ήττα πληγώνει πάντα.

Όσο για το ευχαριστήριο προς τους φιλάθλους του Άργους που έφυγαν δυσαρεστημένοι, εμείς ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Ναυπλίου που έφυγαν ζωντανοί. Η πρωινή μας ανακοίνωση μας εκφράζει και ανεξαρτήτως των όσων αναφέρει η αντίστοιχη του Παναργειακού. Δεν μας αφορά η αντίθετη πιθανόν άποψη της σημερινής διοίκησης του Παναργειακού. Οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται. Η ιστορία μένει και καταγράφεται ανεξίτηλα σε όλους μας. Εμείς γίναμε σοφότεροι από αυτόν τον αγώνα και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον.

Πρωταγωνιστές των αγώνων είναι οι παίκτες, οι οποίοι μπήκαν και βγήκαν από τον αγώνα σαν καταδρομείς. Δεν τους πήρε χαμπάρι κανένας…

 http://www.pannafpliakos.gr/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ