ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. |
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
«Καλή χρονιά, με υγεία σε σας και τις οικογένειές σας, και καλή δύναμη, που χρειάζεται επιτακτικά στις μέρες που ζούμε.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε καλά πως το 2012 θα είναι μια χρονιά κρίσιμη για την Ελλάδα – τόσο για την εθνική μας οικονομία, όσο και για την κοινωνία μας που σήμερα δοκιμάζεται σκληρά εξαιτίας της αποτυχημένης μνημονιακής πολιτικής στην οποία δέσμευσε τη χώρα η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Το ζητούμενο αυτή την ώρα είναι τριπλό:

- Πρώτον, να αποφύγουμε τα χειρότερα.

- Δεύτερον, να προκύψει από τις εκλογές μια νέα κυβέρνηση, με σαφή και ξεκάθαρη λαϊκή εντολή. Όλοι πλέον πρέπει να αντιληφθούν ότι οι Έλληνες δεν μπορούν να σηκώσουν άλλα άδικα βάρη στις πλάτες τους. Αυτό που μένει, είναι μια πολιτική σε ένα νέο πλαίσιο ανάπτυξης, που και την κοινωνία μας θα κρατήσει ζωντανή, και θα επιτρέψει στην Ελλάδα να είναι συνεπής στις διεθνείς της υποχρεώσεις.

- Τρίτον να μην επιτρέψουμε να γίνουν πράξη τα σχέδια εκείνων που θέλουν να στρέψουν τη μία κοινωνική και επαγγελματική ομάδα εναντίον της άλλης.

Τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον κλάδο σας τις γνωρίζετε καλά. Δεν θα τις επαναλάβω, παρά μόνο στη βασική τους αρχή, που από την πρώτη στιγμή καταθέσαμε με σαφήνεια και υπευθυνότητα: οι όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον. Κι αυτό θα γίνει, αν εγκαταλειφθεί οριστικά η ιδεοληψία της άναρχης απελευθέρωσης, χωρίς μελέτες βιωσιμότητας, χωρίς να ληφθούν υπόψη τα πληθυσμιακά κριτήρια, οι ανάγκες κάθε περιοχής, ο κυκλοφοριακός φόρτος, η επιβάρυνση του περιβάλλοντος, αλλά και το δίκιο όσων πλήρωσαν από το βιός τους άδειες, τις οποίες η προηγούμενη κυβέρνηση απαξίωνε πλήρως.

Αυτές τις θέσεις άλλωστε τις συζητήσαμε πρόσφατα και στη σύσκεψη των σωματείων ταξί όλης της Περιφέρειας που έγινε στην Τρίπολη, με τον Γραμματέα του κόμματος κ. Α. Λυκουρέντζο, με τον τομεάρχη μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο και τους συναδέλφους μου από τους άλλους νομούς. Σε ο,τι με αφορά, όπως μέχρι σήμερα έχουμε βρεθεί πολλές φορές για να συζητήσουμε τα ζητήματα του κλάδου σας, έτσι και στο μέλλον θέλω να γνωρίζετε ότι θα είμαι στη διάθεση σας. Για μια ακόμη φορά, χρόνια πολλά και καλή χρονιά».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ