ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Καταγγελία Μαυράκη: Απέκλεισαν τελείως την αντιπολίτευση.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:17:00 π.μ. |
 Δελτίο τύπου από την Αναπτυξιακή Δύναμη.

Έπεσαν τα προσωπεία !!!!!!!

Με οδύνη και αποτροπιασμό ο συνδυασμός μας εξαναγκάστηκε σε αποχώρηση στο τελευταίο ΔΣ του Επιμελητηρίου Αργολίδας καθώς η διοικούσα παράταξη και ο Πρόεδρος κ. Δαμούλος συνέβαλαν με τη στάση τους στην πόλωση και τους διαχωρισμούς, για πολλοστή φορά δέ.
Για πρώτη φορά, μετά από πλήθος διοικήσεων, τόσο στη Διοικητική Επιτροπή όσο και σε άλλες κρίσιμες επιτροπές και κυρίως στο Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου, προτίμησαν να εκπροσωπείται μόνο η μία παράταξη , η δική τους , αποκλείοντας τελείως την αντιπολίτευση . !!!!! Πρωτόγνωρες καταστάσεις !!!!


Αυτή είναι η άποψή τους για τη δημοκρατία: O φατριασμός και η συγκάλυψη. Καταγγέλλουμε δημόσια αυτές τις τακτικές των διαχωρισμών και τους καλούμε τουλάχιστον να σεβαστούν το στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα να μας ενημερώνουν για τις αποφάσεις τους! (για το οποίο τους καταθέσαμε σχετική γραπτή αίτηση), αφού ΔΕΝ θέλουν την συνεργασία , μάλλον δε ούτε και την παρουσία μας .

Σαφώς, έχουν το δικαίωμα να συνεχίσουν να ενεργούν κατά το δοκούν, η πλειοψηφία τους στο Δ.Σ. τους το επιτρέπει , αλλά δεν νομίζουμε ότι η πλειοψηφία των μελών του Επιμελητηρίου επικροτεί την ειρωνεία και την αλαζονεία, ούτε την πόλωση και την αμετροέπεια.


Οι φανατισμοί , οι παραταξιακές πρακτικές και οι αποκλεισμοί έχουν κοντά πόδια.

Με την ελπίδα να διαψευστούμε στο μέλλον, για το καλό του Επιμελητηρίου και του τόπου μας .


Για την Αναπτυξιακή Δύναμη
Χάρης Μαυράκης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ