ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Βράβευσαν τους αριστούχους μαθητές οι Αρκάδες της Αργολίδας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. |
  Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα της πρώτης βουλής των Ελλήνων σήμερα το πρωί παρόντων του αιδεσιμότατου Πατέρα Ηλία Αλευρά, αρκαδικής καταγωγής, ως εκπρόσωπου του μητροπολίτη Αργολίδας κ. Ιακώβου, του υφ/γου Ενέργειας και βουλευτή Αργολίδας κ. Ιωάννη Μανιάτη, ο οποίος αναφέρθηκε στην προοπτική σπουδών και αποκατάστασης, για τους νέους, στους τομείς εξοικονόμησης ενέργειας και έρευνας υδρογονανθράκων.

  Επίσης παρών στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Αργολίδας με την ΝΔ κ. Ι. Ανδριανς, ο δήμαρχος Ναυπλίου κ. Π. Αναγνωσταράς, ο τ. βουλευτής κ. Γ.Τσούρνος, ο διοικητής του ΚΕΜΧ Κ. Μ.Παπαδάκης, του υπο/τη της αστυνομίας Αργολίδας κ. Σιαχάμη, ,του λιμενάρχη Ναυπλίου κ. Σ. Μαρίνου, του τέως ο διοικητής του ΚΕΜΧ κ. Ι. Καραμέρος, ο διοικητής του Α. τμήματος Ναυπλίου κ. Α. Μητρόπουλος, ο τ. δήμαρχος Βρηλισσίων κ. Γ. Χορτάτος, ο πρόεδρος των Θεσσαλών Αργολίδας κ. Οικονόμου Σ. ο πρόεδρος των Κρητικών Αργολίδας κ. Α. Ατσαλάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου Παλαμήδης ο κ. Γ. Μαντάς καθώς και πολλοί φίλοι του συλλόγου.
  Ο πρόεδρος του συλλόγου κ Χρήστος Θεοδορόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, μαζί τον πατέρα Ηλία έκοψαν την βασιλόπιτα του συλλόγου . Κατόπιν Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές Αρκαδικής καταγωγής.
 Την εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε η κα. Μαρία Βλασοπούλου Καρίδη συγγραφέας και του βιβλίου ΑΡΚΑΔΕΣ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ