ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Σε κλίμα ενθουσιασμού η απονομή του τίτλου Α1 ΕΣΚΑ-Κ 2011-12 στον Α.Σ.Λ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:24:00 π.μ. |
  Η 21η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος ήταν μεγάλη ημέρα χαράς και ενθουσιασμού για την ομάδα του Λεωνιδίου, καθώς έγινε η γιορτή της απονομής του πρωταθλήματος Α1 ΕΣΚΑ-Κ 2011-12. Ο αντίπαλός μας Ολυμπιάδα Άσσου - Λεχαίου προτίμησε να μην ταξιδέψει στο Λεωνίδιο, καθώς παρατήσανε τον αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία.

 Έτσι το ματς κατοχυρώθηκε 20-0 υπέρ του Λεωνιδίου. Αυτό όμως δεν μας πτόησε και κάναμε έναν αγώνα με ομάδες που αποτελούνταν από τους παίκτες της ανδρικής και της εφηβικής ομάδας, με προπονητές από την μία πλευρά το Στέφανο Νικολαίδη και από την άλλη πλευρά τον Σαράντο Δολιανίτη. Το παιχνίδι παρόλο που έγινε σε χαλαρό κλίμα και με πολλά πειράγματα εκατέρωθεν είχε συγκλονιστική εξέλιξη καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα η "Μαύρη" ομάδα ισοφάρισε το σκορ και έτσι ήταν όλοι ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.
Στην χαρούμενη αυτή ημέρα μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε.) κ.Ανδρέας Τσαγκαμίλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρησης Αργολίδας - Κορινθίας (ΕΣΚΑ-Κ) κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Ιωάννης Μαρνέρης, ο κ. Ανδρέας Κόκκορης (που διαιτήτευσε και τον φιλικό αγώνα) και ο καλός μας φίλος Δημήτρης Σακελάρης που είναι η ψυχή του Ποσειδώνα Λουτρακίου και μέλος του Δ.Σ της ΕΣΚΑ-Κ, καθώς επίσης και αρκετοί φίλοι της ομάδας.
Ο Δήμαρχός μας έκανε την πρώτη απονομή στην εφηβική ομάδα για την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΚΑ-Κ.
Ακολούθησε η απονομή μεταλλίων στην ανδρική ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 ΕΣΚΑ-Κ 2011-12 από τον πρόεδρο της Ένωσης Δημήτρη Αγγελόπουλο.
Το Κύπελλο του Πρωταθλήματος απένειμε στους αρχηγούς της ομάδας Α. Μουλά & Γ. Μπουτσικάκη, ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ Ανδρέας Τσαγκαμίλης.
Οι συγκινήσεις και οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν όμως εκεί. Το τμήμα αφιέρωσε τη "φανέλλα με το 12" υπογεγραμμένη από όλους τους συντελεστές της φετινής επιτυχίας στον Δημήτρη Σουραβλά (φανέλλα που φορούσε ο Δημήτρης όσο αγωνιζόταν στην ομάδα) για να τον ευχαριστήσει για την μεγάλη προσπάθεια και στήριξη του και να του θυμίζει πάντα αυτές τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλο το βίντεο της απονομής

Η γιορτή συνεχίστηκε με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του συλλόγου.
Το πρώτο δώρο (τηλεόραση LCD 21") κληρώθηκε μεταξύ των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και ο τυχερός ήταν ο Χρήστος Τσουκάτος που είναι και από τους πιο πιστούς φίλους της ομάδας μας

Στη συνέχεια κληρώθηκαν τα υπόλοιπα δώρα της λαχειοφόρου που ήταν προσφορά των επιχειρήσεων της Μαρίας Αργυράκη (ELECTRONET, MITSUBISHI ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, VODAFONE, ), του Γιώργου Βλάμη (ΗΛΕΚΤΡΟΚΛΙΜΑ), του Ηλία Κυρίου (Εστιατόριο "Κάβα") και του Νικ. Τρούμπα (πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ). Τα αποτελέσματα της κλήρωσης μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ..


Ακολούθησαν όμορφες στιγμές με τους παίκτες να κάνουν αφιερώσεις στα αναμνηστικά μπλουζάκια που μοιράστηκαν, και η γιορτή ολοκληρώθηκε σε όμορφο κλίμα, με την υπόσχεση για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια την επόμενη χρονιά στη Γ Εθνική που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις.
Τον στόχο της ομάδας που είναι η καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες και το χτίσιμο ενός σοβαρού τμήματος έθεσε, ο στιλοβάτης της προσπάθειας αυτής που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας, ο Δημήτρης Σουραβλάς.
Το τελευταίο ραντεβού για τη φετινή χρονιά είναι την επόμενη εβδομάδα 31 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα στο κλειστό του Ναυπλίου όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Ναυπλίου 2010.

Στην υπόλοιπη 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Απόλλων Αρχ. Κορίνθου - ΑΟ Κρανιδίου: 64-56
Χωρίς βαθμολογική σημασία το παιχνίδι, καθώς ο τίτλος είχε κριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική. Καθαρά νίκη γοήτρου γιατον Απόλλωνα που θέλει να αναρριχηθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα και στοχεύει στην 4η θέση . Το Κρανίδι χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο για το συγκεκριμένο παιχνίδι κάνει σχέδια για το επόμενο πρωτάθλημα.

ΑΠΟ Μεθάνων - Οίακας Ναυπλίου: 49-67
Σε ένα παιχνίδι που είχαμε προαναγγείλει ότι θα είναι "ζωής και θανάτου" για τις δύο ομάδες, φαίνεται ότι επικράτησε το "βάρος της φανέλας" του Οίακα που πέτυχε τεράστιο "διπλο", υπερκαλύπτωντας και τη μεταξύ τους διαφορά πόντων. Τα Μέθανα δεν άντεξαν τις απώλειες από τραυματισμούς και είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο και η συμμετοχή τους στα μπαράζ της παραμονής στην κατηγορία είναι κάτι παραπάνω από βέβαια.

Άρατος Κιάτου - ΑΟ Ερμιόνης : 82-75
Δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας αναμετρήθηκαν και νικήτρια βγήκε η ομάδα του Κιάτου. φαίνεται ότι και οι δύο αυτές ομάδες θα είναι απόλυτα ευχαριστημένες στο τέλος του πρωταθλήματος καθώς θα έχουν επιτύχει τους βασικούς τους στόχους. Αξιοπρεπέστατη πορεία και για τους 2.

Αργοναύτης Νέας Κίου - Ναύπλιο 2010: 68-63
Άλλη μία εντός έδρας νίκη για τον Αργοναύτη που είναι δυνατός εκεί. Φαίνεται ότι θα κρατήσει την 4η θέση αφού ο Απόλλωνας δεν προλαβαίνει παρόλο που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο (εκείνο με το Ναύπλιο 2010 στην έδρα του) το οποίο θα διεξαχθεί στις 28/3/2012 στις 20:00 στο κλειστό της Κορίνθου. Ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας η ομάδα της Ν. Κίου υπερισχύει.

Τήρων Αγ. Θεοδώρων - ΚΑΟΚ Παλαίμων : 68-65
Ο Τήρωνας παρά την απουσία του Δανιήλ λόγω τιμωρίας, κατάφερε να πετύχει μία νίκη για το γόητρο της ομάδας των Αγ. Θεοδώρων.


Τη βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά την 21η αγωνιστική μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ