ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Πρόταση σύσκεψης για την πάταξη παράνομων συμπεριφορών απο τον Σ.Κωτσοβό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:50:00 μ.μ. |
 κ. Δήμαρχε,
με έκπληξη αλλα και αγανάκτηση,πληροφορηθήκαμε όλοι μας προ ολίγων ημερών το επεισόδιο κατά του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αργους από ομάδα τσιγγάνων γνωστής πλέον προέλευσης.


Εκφράζοντας την αμέριστη στηριξή μας προς το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, διαπιστώνουμε ότι αυτές οι συμπεριφορές που δυστυχώς πολλαπλασιάζονται καθημερινά, θα πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά όλους μας, ώστε πλέον να καλούμαστε σε κοινά υπεύθυνη στάση απέναντί τους .

Οι προσπάθειές σας προ μηνών για την πάταξη φαινόμενων σαν κι αυτό, αποδείχθηκαν -χωρίς δική σας ευθύνη- αναποτελεσματικές.

Όμως εδώ «ο κόμπος έφτασε στο χτένι». Δεν είναι δυνατόν κάποια συγκεκριμένα άτομα να συγκροτούν αυτόνομες ομάδες και να εγκαθιστούν κράτος εν κράτει μέσα στον Δήμο μας, να προπηλακίζουν, να βανδαλίζουν,να χειροδικούν και να εκφοβίζουν εν τέλει τους πάντες , ουσιαστικά ατιμωρητί.

Η συντεταγμένη πολιτεία , όπως αυτή εκφράζεται κατά περίπτωση ,πρέπει να αντιδράσει ΑΜΕΣΑ. Δεν μπορούν να κρύβονται μερικοί πίσω από την όποια αδυναμία ή αδιαφορία του κράτους ή την δύναμη των ομαδικών ψήφων τους που – απ΄ότι διατυμπανίζουν- την διαθέτουν τελικά όχι χωρίς ανταλλάγματα.

Δεν έχουμε προκατάληψη για κανέναν και για τίποτε. Όμως είμαστε κάθετα αντίθετοι σε όποιες συμπεριφορές διαμορφώνονται αυτόνομα και υποτιμητικά ενάντια στον Νόμο και την κοινωνική συνοχή .

Ετσι θεωρούμε ότι για να οριοθετηθεί ένα τέλος σε τέτοια περιστατικά, είναι επειγόντως απαραίτητη μια σύσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα με τη συμμετοχή των παραπάνω αρμοδίων προσώπων & φορέων ή και όποιων άλλων κατά την κρίση σας, ώστε εκτός από ενημέρωση,αποφασισθεί μια κοινή γραμμή οριστικής αντιμετώπισής τους χωρις αιρέσεις και δισταγμούς.

Πιστεύοντας απόλυτα ότι το ενδιαφέρον σας για το θέμα είναι ιδιαίτερο & θεωρώντας ότι ο εν γένει συντονισμός & οργάνωση μιας τέτοιας σύσκεψης ανήκει θεσμικά σε σας,

Αναμένω άμεσα τις πρωτοβουλίες σας & ευχαριστώ προκαταβολικά.

Σωτήρης Π.Κωτσοβός
Δικηγόρος- Δημ. Σύμβουλος
Δήμου Αργους – Μυκηνών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ