ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Κυριακόπουλος: «Σε επαγγελματικά πρότυπα ο Πανναυπλιακός»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:46:00 μ.μ. |
 Φεύγοντας τον Ιανουάριο από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γιώργος Κυριακόπουλος μετακόμισε στον Πανναυπλιακό, μια απόφαση που δεν μετανιώνει.Ο 22χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται βασικός στην ομάδα του Ναυπλίου πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μάλιστα, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Χαλκίδα εκτός έδρας, «κατέβασε» το ρολά, δίνοντας την ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να αποδράσουν με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. «Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά την Κυριακή στη Χαλκίδα. Εκανα καλή εμφάνιση, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ο Πανναυπλιακός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας σε μα δύσκολη έδρα», τόνισε στο Onsports ο νεαρός γκολκίπερ.

Οσο για τις συνθήκες που βρήκε στην ομάδα του Ναυπλίου προερχόμενος από τον Αστέρα Τρίπολης, σημείωσε: «Έφυγα από ένα μεγάλο σχολείο, όπως ήταν ο Αστέρας και ήρθα σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας, που είναι επίσης… σχολείο για μένα. Μου παρέχουν τα πάντα, προπονητή τερματοφυλάκων, εγκαταστάσεις, ηρεμία και μπορώ να δουλέψω ανενόχλητος».

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος, μένοντας ελεύθερος τον Ιανουάριο από τους Αρκάδες, είχε δεχτεί προτάσεις από ομάδες Super League και Β’ Εθνικής, ωστόσο επέλεξε τον Πανναυπλιακό και δεν το μετανιώνει. «Η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις και από συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών και από Super League. Ωστόσο με κέρδισε ο Πανναυπλιακός γιατί θα είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ και όχι να περιμένω μια ευκαιρία. Εξάλλου, όπως είπα οι συνθήκες στην ομάδα, παρόλο που αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική, είναι επαγγελματικές και χαίρομαι πολύ που είμαι στο Ναύπλιο».

www.onsports.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ