ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αφιέρωμα στη χιπ-χοπ μουσική στην ΕΡΑ Τρίπολης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:16:00 π.μ. |
 Ο μαθητής του Ηλεκτρονικού τομέα του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ, Παναγιώτης Ξύγκος παρουσιάζει στην ΕΡΑ Τρίπολης ( 101,5 ) ΤΟ Σάββατο 17 Μαρτίου , στις 10.30 το πρωί, μια εκπομπή αφιερωμένη στο HIP- HOP στην Ελλάδα και μια γνωριμία με τους Full Face.


Το Χιπ χοπ (Hip-Hop) δεν είναι ένας είδος μουσικής ή ένα είδος χορού, αλλά μία κουλτούρα που αποτελείται από 4 στοιχεία:

Ραπ (Ο στίχος)
Μπρέικ Ντανς (O χορός)
Djing (Η μουσική)
Γκράφιτι (Η εικόνα)

Το Χιπ χοπ αναπτύχθηκε σε υποβαθμισμένες περιοχές των ΗΠΑ, όπως το Μπρονξ στη Νέα Υόρκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις όπου υπήρχε μεγάλη ανεργία και φτώχεια.

Οι πρώτες ....ενδείξεις ελληνικού Hip Hop ήρθαν στην Ελλάδα με το συγκρότημα FF.C (Fortified Concept) το 1987 και το πρώτο CD τους βγήκε το 1993. Την ίδια περίοδο δημιουργήθηκαν και οι Active Member και μέχρι το 1995 είχε δημιουργηθεί και το συγκρότημα Terror X Crew. Επίσης εκείνη την εποχή έγιναν γνωστοί στο ευρύτερο ελληνικό hip hop κοινό οι Goin' Through και οι Ημισκούμπρια. Το Βattle Rap ήρθε στην Ελλάδα το 1997 από το συγκρότημα Ζωντανοί Νεκροί(ΖΝ). Οι Active Member δημιούργησαν επίσης ένα είδος hip hop το Low Bap.

Τη συνέχεια ...... θα την ακούσετε φυσικά!

Σάββατο 17 Μαρτίου στις 10.30 το πρωί στην ΕΡΑ Τρίπολης ( 101,5) , μέσα από τη ραδιοφωνική ζώνη ΄΄Κάνε την εκπομπή σου΄΄.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ