ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:10:00 μ.μ. |
 Σε μία σεμνή τελετή\, ο Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδος κ. Ραφαήλ Μπαρού, εγκαινίασε το ανακαινισμένο κτήριο του Εργατικού κέντρου.

 Παρόντες μεταξύ άλλων ο τέως πρόεδρος της Εργατικής Εστίας κ. Τζίφας Δημήτριος , ο δήμαρχος Ναυπλίου Παναγιώτης Αναγνωσταράς , ο μηχανικός της Εργατικής Εστίας κ. Χριστοδουλάκης Βασίλειος , ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος του όλου έργου, ο γραμματέας του συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Ταυρής Φίλιππος, ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Άργους.
 Φώτης Κολεβέντης, ο προϊστάμενος επιθεώρησης Εργασίας κ. Β. Λιακόπουλος , ο πρόεδρος των εμπόρων Ναυπλίας κ. Παιβανάς , ο πρόεδρος των Αστυνομικών υπαλλήλων Αργολίδας καθώς και οι εργολάβοι του Έργου οι κ. Βασίλης και Μάκης Τρίγκας.

 
 Μετά την κοπή της κορδέλας από τον πρόεδρο Ραφαήλ ακολούθησαν χαιρετισμοί . Μεταξύ των ομιλητών πείρε και το λόγο ο πατέρας Ηλίας Αλευράς , ο οποίος αφού συνεχάρη τον πρόεδρο για το άριστο έργο και την τελειότητα του ,αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βιώνει σήμερα ο Έλληνας εργαζόμενος αλλά και η χώρα μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ