ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Θερμή υποδοχή του Γ.Ανδριανού στις κοινότητες του πρώην δήμου Μιδέας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:29:00 π.μ. |
 Το περασμένο Σάββατο, 21/4, ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός επισκεύθηκε την ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Μιδέας. Ο κύριος Ανδριανός ξεκίνησε την περιοδεία του απ’ την Αγία Τριάδα, όπου έτυχε θερμής υποδοχής απ’ τους κατοίκους της. Τα ζητήματα που θίχθηκαν είχαν να κάνουν με την ύδρευση και την αποχέτευση της τοπικής κοινότητας, όπως και με την αύξηση της εγκληματικότητας, που απασχολεί τους κατοίκους.
Αφού άκουσε με προσοχή τα παράπονα των Μιδεατών για τις παραλείψεις απ’ την πλευρά του καλλικρατικού δήμου Ναυπλιέων, τους έδωσε το λόγο του, ότι θα καταβάλλει όλες του τις δυνάμεις για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Κάτι αντίστοιχο, άλλωστε, αποδεικνύεται απ’ τη μέχρι στιγμής πορεία του, καθώς με συνεχείς κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις έχει επισημάνει στην κυβέρνηση τα κρίσιμα αυτά θέματα.

Εν συνεχεία, η επίσκεψή του περιέλαβε το Ανυφί και την Πουλακίδα. Οι κάτοικοι των συγκεκριμένων διαμερισμάτων ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο βουλευτή εν’ όψει των επερχόμενων εκλογών, αφού πρώτα τον ευχαρίστησαν για τις παρεμβάσεις του σε σχέση με τη νομιμοποίηση των υφιστάμενων γεωτρήσεων, συνδυασμένης με την απόσυρση της ΚΥΑ (κοινής υπουργικής απόφασης), που επιβάρυνε κάθε παραγωγό με υψηλό χρηματικό κόστος.

Επιπλέον, ο κύριος Ανδριανός διαβεβαίωσε τους γεωργούς για την ολοκλήρωση του μεγάλου αρδευτικού έργου του Αναβάλου, το οποίο σχεδιάστηκε επί πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων για τις καταστροφές που προκάλεσε στα εσπεριδοειδή ο ιός της τριστέτσας.

Μετά την Πουλακίδα ο κύριος Ανδριανός παρευρέθη στα Δενδρά, καθώς και στις τοπικές κοινότητες Μάνεση και Μιδέας. Εκεί έθιξε κυρίως το πρόβλημα του μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών -που συνδέεται και με την εγκληματικότητα-, τονίζοντας πως για την επίλυσή του απαιτούνται ρεαλιστικές αποφάσεις και όχι πρόσκαιρες λύσεις, όπως τα περιβόητα κέντρα προσωρινής κράτησης.

Τέλος, η περιοδεία του ολοκληρώθηκε επιστρέφοντας στα Δενδρά, όπου παρέστη στο εκκλησάκι του Αγίου Θωμά, ακολουθώντας την περιφορά της εικόνας του αγίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ