ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

O Παναργειακός πρωταθλητής στο Παιδικό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. |
 Ο Παναργειακός είναι ο φετινός νικητής του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΑργολίδας, καθώς επικράτησε εχθές 19/5/2012 το απόγευμα στο ΔΑΚ Αργους, του Τοξότη με 2-0
 Στο 29' Β.Βερβενιώτης άνοιξε το σκορ , μετά απο μπαλιά του Γ.Βερβενιώτη και στο 42' πάλι ο Β.Βερβενιώτης το 2-0 απο μπαλιά του Κοσμά.
Καλό παιχνίδι κι απο τις δυο ομάδες, με καλύτερη αυτή του Παναργειακού, που στο 8' είχε πλασέ στο δοκάρι του Β.Βερβενιώτη.
Κλασικές ευκαιρίες για γκολ είχαν: στο 4' ο Καρούτης, στο 28' ο Μάρκου (απέκρουσε σωτήρια ο Γκανάς) και στο 70' διπλές φοβερές αποκρούσεις εξ επαφής του Αραμπού απέναντι στους Κοσμά και Β.Βερβενιώτη.



Οι 11αδες:
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ:Γκανάς, Κουγιάς, Μαυρομμάτης, Παναγόπουλος, Παναγιώτου, Πούλος, Γ.Βερβενιώτης, Κοσμάς, Β.Βερβενιώτης (67' Αποστόλου), Καρούτης (68' Μήτσουλας), Κυριακόπουλος (45' Τσαγκαρέλης).
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αραμπός, Παραγιουδάκης (22' Α.Καρανάσιος), Φαναρίσιος (39' Κατσίγιαννης), Κελέσης, Δάγλης, Λ.Καρανάσιος, Κωστόπουλος, Μάρκου, Καρέλης, Ο.Συρεγγέλας, Κατηγκαρίδης (49' Λαγός).
Τις απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων στις δυο ομάδες έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γ.Αποστολόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. Χρ.Ουλής και ο πρόεδρος του Παναργειακού Βαγ.Πιλικίγκος. Υπεύθυνος οργάνωσης της εκδήλωσης το μέλος του δ.σ. της ΕΠΣ Γιάννης Γαλανόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ