ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

3 ναυαγοσώστες στο Δήμο Αργους- Μυκηνών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:51:00 μ.μ. |
 Ο δήμος Αργους- Μυκηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών  ναυαγοσωστών για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους, συνοδευόμενη με τον τίτλο σπουδών που κατέχουν, την απαιτούμενη άδεια και επικυρωμένο αντίγραφο ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης , βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και το πιστοποιητικό υγείας της υποπαραγράφου 1θ του άρθρου 2 του Π..23/2000 [ πιστοποιητικό υγείας από γιατρό Υγειονομικού Κέντρου ή Κρατικού Νοσοκομείου, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν πάσχουν από μεταδοτική ασθένεια και είναι ικανοί από ιατρικής άποψης να ασκήσουν το συγκεκριμένο επάγγελμα].

Μεταξύ των υποψηφίων, προηγούνται οι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αργους-Μυκηνών, έπονται οι δημότες και κάτοικοι των υπολοίπων Δήμων του Ν. Αργολίδας και ακολουθούν οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Νομών της Χώρας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τοιχοκόλλησης της παρούσης, στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δημαρχείο Αργους-Μυκηνών, στο τηλέφωνο 2751-3-60743, [ αρμοδία υπάλληλος κ. Ι. Σαλεσιώτου].
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ