ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ξεκίνησε το 7ο "Ατρέας 2012"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. |
 Ξεκίνησε εχθές Σαββάτο το 7ο διεθνές τουρνουά ΄΄Ατρέας 2012΄΄, που θα διεξαχθεί από 15-18 Ιουνίου 2012 στα γήπεδα: ΔΑΚ Ναυπλίου, Δρέπανο, Κουτσοπόδι, ΔΑΚ Άργους και Παναρίτη.

 Στο ΔΑΚ Ναυπλίου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου η τελετή έναρξης παρουσία των ομάδων: Εtar,  Olimpia, Arsenal Elite, Arsenal Soccer Scool και  Μικτή ΕΠΣΑ Β'. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Αργολίδος κ. Β. Σιδέρης και ο πρόεδρος της ΔΟΠΑΤ Ναυπλίου κ. Ι. Μπόλλας.
 Πριν την έναρξη των αγώνων έγινε και η βράβευση της ομάδας των παίδων και νέων της ΕΠΣΑ Αργολίδος για την νίκη τους στην πρώτη φάση του Πελοποννησιακού πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο. Στο 7 Ατρέα συμμετέχουν οι ομάδες Μικτή ΕΠΣΑ Α και Β , Η ARSENAL SOCCER SCHOOLS,η VOLENDAM, η OLYMPIC TIRANA η ΕΛΠΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , η PANTEV και η ΜΕΙΚΤΗ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ. Οι ηλικίες των παιδιών είναι στον πρώτο όμιλο γεν. 1997-1998 και 1999-2000.
Εκεί ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης κι ακολούθησε το παιχνίδι ανάμεσα στην Etar και την ΕΠΣΑ Β' που έληξε με το εντυπωσιακό σκορ 1-7 υπέρ της ΕΠΣΑ Β΄.















ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ