ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ο ηλίθιος...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:34:00 μ.μ. |
  Η ικανότητα που έχουν μερικοί άνθρωποι στο να αυτοξεφτιλίζονται και για τα χρήματα να είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν την αξιοπρέπεια τους,  προκαλεί πραγματικά εντύπωση. Ο λόγος που το κάνουν μπορεί να ποικίλη ανάλογα το περιβάλλον και την διανοητική κατάσταση του καθενός.Ο συγκεκριμένος που το κάνει πολύ καιρό, αλλά τους τελευταίους μήνες δίνει ρεσιτάλ, έχει τους δικούς του προσωπικούς και άκρως χρηματικούς λόγους.Δεν φταίει όμως αυτός, φταίει ο άνθρωπος που τον φόρτωσε στις πλάτες μας επί των ημερών του και του έδωσε από τις τσέπες ακόμη και φτωχών  ανθρώπων,  παχυλό μισθό που δεν άξιζε.

Όταν τον πετάξανε με τις κλοτσιές έξω και κόπηκε η φάγνα (α ρε συχωρεμένη γιαγιά που σε θυμήθηκα πάλι) ξεκίνησε τον πόλεμο με σκοπό να εκδικηθεί για την απομάκρυνση του.Διπλάρωσε και νέους συμμάχους που έχουν και αυτοί τους λόγους τους να θέλουν την αναμπουμπούλα και καθημερινά βάλει άνευ λόγου και ουσίας. Οι γνωρίζοντες, ηλίθιο τον ανεβάζουνε ηλίθιο τον κατεβάζουνε, μέχρι και ο πρώην δεν θέλει να ακούει το όνομα του.

Εκείνο που θα πρέπει να προσέχουν οι νέοι φίλοι του είναι, το που κατέληξε ο προηγούμενος χρηματοδότης του ακολουθώντας τις συμβουλές του. Αν δεν προσέξουν η ζημιά που θα υποστούν θα είναι μεγάλη και πραγματικά δεν την αξίζουν, αφήστε που με την φόρα που έχει πάρει και την εμμονή στον αυτοεξευτελισμό του, ρίχνει και το επίπεδο των ανθρώπων που τον σιγοντάρουν, επίπεδο που έκαναν χρόνια για να το οικοδομήσουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ