ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Οικονομία στην υγεία από την απέλαση λαθρομεταναστών και όχι από κλείσιμο Νοσοκομείων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:19:00 π.μ. |
Δελτίο τύπου

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το τελευταίο διάστημα έχουν ανασυρθεί ξανά σενάρια που έχουν να κάνουν με την μεταβολή στο καθεστώς λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου ή ακόμη και την αναστολή σημαντικού μέρους της παροχής υπηρεσιών του.


Με δεδομένη την κακή εμπειρία από την ενδοτικότητα και την υποτέλεια των μνημονιακών κυβερνήσεων στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων είναι απόλυτα λογικό η τοπική κοινωνία να ανησυχεί για το ενδεχόμενο υποβάθμισης των-ήδη όχι ικανοποιητικών-υπηρεσιών Υγείας από το Νοσοκομείο.

Αν πραγματικά η κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θέλει να εξοικονομήσει δισεκατομμύρια ευρώ στο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης ας απελάσει τους λαθρομετανάστες που απολαμβάνουν δωρεάν σειρά παροχών στα δημόσια νοσοκομεία, αφού μεταχειρίζονται κάθε λογής τέχνασμα για να ξεγελάσουν το προσωπικό.

Την ίδια ώρα οι συμπατριώτες μας αν είναι ανασφάλιστοι ή οι έμποροι που δεν έχουν ασφαλιστική ενημερότητα από τον ΟΑΕΕ-κάτι όλο και συχνότερο με την οικονομική λαίλαπα- πληρώνουν πεντάευρα για μια απλή εξέταση, ενώ κάνουν τον σταυρό τους μην τυχόν και ασθενήσουν.

Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θεωρεί ως απολύτως αυτονόητη όχι μόνο την συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου, αλλά την βελτίωση της υγειονομικής κάλυψης των συμπατριωτών μας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ναυπλιέων.

Οτιδήποτε λιγότερο συνιστά έγκλημα εις βάρος των υγειονομικών αναγκών του λαού της Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ