ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Στις φυλακές Ναυπλίου Κορίνθιος δικηγόρος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:03:00 μ.μ. |

Από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στις φυλακές του Ναυπλίου Κορίνθιος δικηγόρος γνωστός για τις ιδιαιτερότητες του. Ο δικηγόρος αυτός έχει απασχολήσει στο παρελθόν αρκετές φορές την κοινή γνώμη του τόπου μας με τα “ιδιαίτερα “ κατορθώματά του αλλά και με περιπτώσεις σε βάρος διαφόρων πολιτών που καταγγέλθηκαν από τους ίδιους τους πολίτες στην δικαιοσύνη και στο δικηγορικό σύλλογο που ανήκει ως ” κομπίνες και απάτες”!

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου Παναγιώτη Νικολόπουλο για να μας διευκρινίσει αν ο συγκεκριμένος δικηγόρος συνέχιζε μέχρι και την φυλάκισή του να ασκεί δικηγορία.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου μας έκανε γνωστό καταρχάς ότι και ο ίδιος πληροφορήθηκε για την φυλάκιση του συγκεκριμένου δικηγόρου αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κοινοποιηθεί η απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου στο Δικηγορικό Σύλλογο , όπως πρέπει να γίνει.

Για τον συγκεκριμένο δικηγόρο μας γνώρισε ότι ύστερα από πρόταση δική του και του συναδέλφου του Παναγιώτη Καραμπέτσου πριν τρία χρόνια στο Σύλλογο, ο εν λόγω δικηγόρος διεγράφη από μέλος του Συλλόγου.

Προσέφυγε όμως-όπως είχε δικαίωμα- στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο στον Άρειο Πάγο κατά της απόφασης του Δ.Σ.Κορίνθου.

Μετά παρέλευση τριών και πλέον ετών δεν έχει εκδοθεί απόφαση(!!) από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος δικηγόρος να ασκούσε μέχρι και την ημέρα της φυλάκισις του , κανονικά τα επαγγελματικά καθήκοντα ως δικηγόρος του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου!

Βεβαίως η εξέλιξη αυτή με την φυλάκιση του συγκεκριμένου δικηγόρου στις φυλακές του Ναυπλίου , είναι σίγουρο πλέον ότι θα φέρει εξελίξεις και στο θέμα της οριστικής διαγραφής του από τον Δ.Σ Κορίνθου.

Πάντως η τοπική κοινωνία εδώ και χρόνια σιγομουρμούριζε αλλά έκρυβε υποθέσεις που σχετίζονται με τον φυλακισμένο Κορίνθιο δικηγόρο.

Πιθανότατα μετά τις εξελίξεις αυτές να ανοίξουν στόματα και να πουν σημαντικά και αποκαλυπτικά πράγματα που θα ταρακουνήσουν την Κορινθιακή κοινωνία.
 
www.sfedona.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ