ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ερώτηση στον υπουργό υγείας από τον Γ.Ανδριανό για τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Αργολίδας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:27:00 μ.μ. |
 Με δικαιολογημένη αγανάκτηση οι πολίτες της Αργολίδας αντιμετωπίζουν τις φήμες και τα δημοσιεύματα, που δεν έχουν ακόμη επισήμως διαψευσθεί, για υποβάθμιση έως και ενοικίαση υποδομών Υγείας στην Αργολίδα, την ώρα που είναι απολύτως επιβεβλημένη η ουσιαστική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.
Επισημαίνεται ακόμη η ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης και λειτουργίας της ενιαίας Παιδιατρικής Κλινικής και του Ψυχιατρικού Τμήματος , όπως έχουν ήδη προωθηθεί.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Ποια είναι η επίσημη αντίδραση του Υπουργείου απέναντι στις φήμες και δημοσιεύματα που μιλούν για υποβάθμιση έως και ενοικίαση υποδομών Υγείας στην Αργολίδα.

2. Ποιες είναι οι προθέσεις της Κυβέρνησης ως προς τη λειτουργία λειτουργίας της ενιαίας Παιδιατρικής Κλινικής και του Ψυχιατρικού Τμήματος στην Αργολίδα και ποιο το δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του κτηρίου του τελευταίου .

3. Ποιες είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης ως προς την επιτακτικά αναγκαία ουσιαστική ενίσχυση των προσφερόμενων δημόσιων υπηρεσιών Υγείας στην Αργολίδα από τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου, τα Κέντρα Υγείας Κρανίου και Λυγουριού κτλ.

4. Ποιες είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης ως προς την κάλυψη των υφιστάμενων κενών σε αναγκαίο προσωπικό και των ελλείψεων σε υλικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ