ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Γιάννης Τζαρίμας προς Μπάμπη Αντωνιάδη: "Ρωτάει τι εννοώ όλοι μαζί ; Μα φυσικά το αυτονόητο..."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:30:00 μ.μ. |
  Σχετικά με τις παρατηρήσεις του κου Μπάμπη Αντωνιάδη (συμμέτοχου στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό « ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ») όσον αφορά τη δήλωσή μου για τα επεισόδια της 28-07-2012 στην Αγία Τριάδα, θα ήθελα να απαντήσω στα ερωτήματά του , διευκρινίζοντας ότι δεν απαντώ με βάση την επαγγελματική μου ιδιότητα αλλά σαν εκλεγμένος εκπρόσωπος των κατοίκων του δήμου Ναυπλιέων και αντιδήμαρχος.

Πρέπει επιπλέον να τονίσω ότι είμαι ένας από αυτούς που βιώνουν το πρόβλημα καθημερινά , αφού έχω επιλέξει να ζω με την οικογένειά μου στη συγκεκριμένη περιοχή, γεγονός που μου δίνει τη δυνατότητα να έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα και άποψη για το πρόβλημα. Σε αντίθεση με άλλους, που εκ του ασφαλούς και από απόσταση, ασκούν κριτική και θέτουν ερωτήματα, ενώ ταυτόχρονα απαντούν οι ίδιοι στα ερωτήματά τους, προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και όχι να προτείνουν λύσεις.


Πως είναι δυνατόν να προτείνουν λύσεις χωρίς να έχουν καν ξεκάθαρη εικόνα για το πρόβλημα; Ο καθένας λοιπόν αντιλαμβάνεται ότι η υποκρισία περισσεύει και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Αγία Τριάδα, αποτελούν μια ευκαιρία για τον κύριο Αντωνιάδη για να βγει και να δηλώσει απλά παρών, εκμεταλλευόμενος και όχι συμμεριζόμενος τους απλούς πολίτες .

Ρωτάει τι εννοώ όλοι μαζί ; Μα φυσικά το αυτονόητο , που ο ίδιος βέβαια δεν κατανοεί, αφού όπως φαίνεται, λειτουργεί με το εγώ και όχι το εμείς. Το πρόβλημα μεγάλωσε τόσο πολύ, που για τη λύση του δεν περισσεύει κανείς .

Ρωτάει τι εννοώ με το χτυπώντας την εγκληματικότητα στη ρίζα της ; Εννοώ κύριε Αντωνιάδη πως πρέπει να δίνουμε οριστικές λύσεις και όχι προσωρινές , εννοώ πως όλες οι πράξεις βίας πρέπει να καταγγέλλονται , να διώκονται οι υπαίτιοι και να απονέμεται δικαιοσύνη, όχι βέβαια σαν αυτή που εσείς θέλετε να μου προσάψετε μέσω των ερωτημάτων σας. Μήπως μέσα από τις ερωτήσεις σας εκφράζετε αυτά που εσείς πραγματικά θεωρείτε λύσεις, στο πίσω μέρος του μυαλού σας; (όπλα , κοινοβουλευτικά κόμματα που καθαρίζουν ή ό,τι άλλο σκέπτεστε).

Ρωτάει αν υπάρχει ρόλος για την αστυνομία ; Θα του απαντήσω ότι ο ρόλος της αστυνομίας είναι σαφής και καθορισμένος, εκτός αν ο ίδιος δεν τον αποδέχεται.

Για το σχόλιο περί αγοροπωλησίας ψήφων με τη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, του απαντώ να απευθυνθεί σε αυτούς που τους αφορά το θέμα και όχι σε εμένα .

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω, ότι για άλλη μια φορά ο κύριος Αντωνιάδης πιστός στις αρχές του, το μόνο που κάνει είναι να μην ασχολείται με την ουσία του προβλήματος αλλά να προσπαθεί να δημιουργήσει ανούσιες εντυπώσεις, γιατί όπως αποδεικνύεται, δεν έχει να προτείνει κάτι ή ίσως δεν θέλει να συμβάλει στη λύση του προβλήματος, αφού ίσως θεωρεί ότι δεν τον αφορά , γιατί δεν θέλω να πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που συμμετέχει τόσα χρόνια στα κοινά δεν έχει προτάσεις και το μόνο που κάνει είναι κριτική κενής περιεχομένου.

Με εκτίμηση
Γιάννης Τζαρίμας
Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ