ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Συνταράζει ροζ ιστορία με επιχειρηματία. Έφυγε με την ερωμένη του αφήνοντας γυναίκα, παιδιά και επιχείρηση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:43:00 μ.μ. |
 Απίστευτα πράγματα, με ροζ αποχρώσεις, ψιθυρίζονται τις τελευταίες μέρες. Πρωταγωνιστές,  γνωστός ευπαρουσίαστος επιχειρηματίας και η...πολύ γνωστή, μα πάρα πολύ γνωστή...,  ερωμένη του.

Οι πληροφορίες που "δίνουν και περνούν" αυτές τις μέρες δεν έχουν σταματημό και μάλιστα έχουν και πολιτικό υπόβαθρο!!! Γεγονός πάντως είναι πως ο επιχειρηματίας παράτησε γυναίκα και παιδιά, για τα μάτια της ερωμένης του, παίρνοντας μαζί του και σοβαρό πόσο από το ταμείο της επιχείρησης που διατηρούσε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με τον έρωτα του.

Όσο για την ερωμένη του επιχειρηματία, είναι πολύ γνωστή στην κοινωνία ολόκληρου του νομού και το όνομα της έχει συζητηθεί και στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό καθώς έχει πρωταγωνιστήσει στην ζωή μεγάλου ονόματος για αρκετά χρονιά, ενώ και τότε είχε προκαλέσει "ροζ" συζητήσεις.

Εμείς τι να πούμε για αυτή την ιστορία εκτός από το να μεταφέρουμε τις πληροφορίες και την έκπληξη των ανθρώπων που το μαθαίνουν. Ενδεικτικά είναι τα λόγια γνώστη της υπόθεσης: "αργά η γρήγορα κάποιον θα τύλιγε η ......., πόσο θα καθότανε με τον υπερήλικα" ........"το θέμα είναι τι θα γίνει με τον ..........., που άφησε γυναίκα και παιδιά".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ