ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Η απονομή του βραβείου στα παιδιά από το Ναύπλιο για το "Το φιλί όλου του κόσμου" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. |
Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου ανακοινώθηκαν οι νικητές, που δεν είναι άλλοι από τους Γιώργο Γαλανόπουλο & THE BAND  και το τραγούδι "ΤΟ ΦΙΛΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού «Ζήσε τη στιγμή σου με ένα τραγούδι» που διοργανώσε το Athens Metro Μall με τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm με την υποστήριξη της δισκογραφικής εταιρείας Spicy, οι οποίοι  ηχογράφησαν το τραγούδι, που δημιούργησαν, σε επαγγελματικό studio υπό την καθοδήγηση της δισκογραφικής εταιρείας.

Οι συμμετοχές, από νέους ηλικίας 17 έως 27 ετών, ήταν δεκάδες με την αποστολή των ερμηνειών τους σε πρωτότυπο ή διασκευασμένο τραγούδι και η ψηφοφορία ανέδειξε σε σύνολο 30873 ψήφων "Το φιλί όλου του κόσμου"με 4494 ψήφους και βαθμολογία από την κριτική επιτροπή 7,8.
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου  στις 7 το απόγευμα, στο Athens Metro Mall έγινε ανάδειξη των μεγάλων νικητών του διαγωνισμού. Την απονομή  πραγματοποίησαν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Έλλη Κοκκίνου και TUS ενώ ακολούθησε live performance του νεανικού συγκροτήματος Muffins και φυσικά "Το φιλί όλου του κόσμου" από τους Ναυπλιώτες: Γιώργο Γαλανόπουλο,  Σπύρο Πούλο,  Αλέξη Μαραγκό, Ανδρέα Μπογά και ΓιώργοςΝικολαίδη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ