ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Οργανωνόμαστε Συντονιζόμαστε Για να μην περάσουν τα νέα καταστροφικά μέτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. |
Δελτίο τύπου
Σ. Ε. Τ. Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 

 Στο Άργoς, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, εκπρόσωποι και μέλη του εργατικού κέντρου, σωματείων και συλλόγων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, επαγγελματίες, άνεργοι, συγκεντρωθήκαμε σε κοινή σύσκεψη με σκοπό να οργανώσουμε και να συντονίσουμε την αντίδρασή μας ενάντια στα μέτρα που θα αποτελέσουν την ταφόπλακα για την ήδη δοκιμαζόμενη από τα μνημόνια ελληνική κοινωνία.

Η σύνθλιψη της κοινωνίας δεν πρέπει να περάσει. Πρέπει να βρει απέναντί της τον παλλαϊκό ξεσηκωμό.

Αναλάβαμε όλοι οι παρευρισκόμενοι να διερευνήσουμε άλλους τρόπους κινητοποίησης εκτός των απεργιών, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία για συμμετοχή και στους εργαζόμενους που δεν απεργούν είτε λόγω της μεγάλης οικονομικής δυσχέρειας είτε λόγω της απειλής της απόλυσης, σε μια προσπάθεια ο αγώνας μας ενάντια στην εξόντωση της κοινωνίας να είναι όσο το δυνατό πιο μαζικός και ενωτικός.

Έτσι, δίνουμε πρώτο ραντεβού στο απογευματινό πανελλαδικό κάλεσμα της Ο.Λ.Μ.Ε. για συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, με την οργάνωση αντίστοιχης δράσης στο Άργος την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 και ώρα στον πεζόδρομο Ελ. Βενιζέλου (Φαρμακείο Μπαντανά).

Έμφαση και στήριξη δίνουμε όλοι στους αγώνες των εργαζομένων στο χώρο της υγείας. Ιδιαίτερα στην περιοχή μας, που βρισκόμαστε αντιμέτωποι ακόμη και με το κλείσιμο των δημόσιων υποδομών υγείας, αφού συνεχώς αιωρούνται φήμες για την συγχώνευση -”λουκέτο”- των νοσοκομείων.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να υπερασπίσουμε τη ζωή μας.

Συμμετείχαν εργαζόμενοι, εκπρόσωποι και μέλη από :

E.K.A., Δ.Ο.Υ Αργολίδας – Κορινθίας, Σ.Υ.Π.Ε.Α, Ε.Λ.Μ.Ε Αργολίδας, Ε.Ν.Α, Σ.Ε.Τ.Α.Α, Σύλλογος Αυτοκινητιστών Αργολίδας, Σύλλογος Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Άργους, Εργατοτεχνικό Προσωπικό Αρχαιολογικών Ανασκαφών

Επικοινωνήστε στο emails.e.t.a.argolidas@hotmail.com

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ