ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Καταχειροκροτήθηκε από 1.000 απόδημους ο Δημήτρης Καμπόσος σε Καναδά και Αμερική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:50:00 π.μ. |




















Δελτίο τύπου
Δημοτικής Παράταξης
«Αλλαγή Πορείας»

Η δουλειά που γίνεται εκεί θα φέρει σύντομα αποτελέσματα.

 Μεγάλη δουλειά κάνει ο δήμαρχος Αργούς – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος σε Καναδά και Αμερική. Σε ένα πραγματικά εξοντωτικό για τις ανθρώπινες δυνάμεις ταξίδι (τέσσερις μέρες στον Καναδά και τέσσερις στις ΗΠΑ) ο δήμαρχος μας άλλαξε το ΚΛΙΜΑ στην ομογένεια - ανέβασε το ηθικό των ομογενών.


 Όταν ο δήμαρχος Αργούς - Μυκηνών μίλησε στο ΤΟΡΟΝΤΟ στο ΕΛΛΑΣ ΧΩΛ, μπροστά σε περίπου 1.000 ομογενείς από την Αργολίδα, όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ έκλαψαν και όρθιοι στο τέλος τον χειροκροτούσαν, για δέκα λεπτά συνεχώς!!!!!

Τους μίλησε από την καρδιά και όχι με ξύλινα λόγια, τους προέτρεψε να κάνουν ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στην Ελλάδα, να φέρνουν τα παιδιά τους τα καλοκαίρια στην πατρίδα και πάνω απ’ όλα απευθυνόμενος στα Ελληνόπουλα τους τόνισε να είναι υπερήφανοι που είναι Έλληνες, γιατί όλες οι επιστήμες έχουν Ελληνικές λέξεις (αστρονομία, φιλοσοφία, γεωμετρία, μαθηματικά, κ.λ.π) να μην ακούνε την προπαγάνδα που προσβάλει την Ελλάδα.

Στην Αμερική, ο δήμαρχος επισκέφθηκε την Ελληνίδα πρόξενο στο ΣΙΚΑΓΟ και συζήτησαν για πάνω από μιάμιση ώρα για το πως μπορεί να βοηθηθεί ο Δήμος μας (τουρισμός και προϊόντα, κυρίως κρασί και λάδι). Είδε από κοντά πολλούς Έλληνες που βρίσκονται στη λίστα των εκατομμυριούχων στην Αμερική, συνάντησε Έλληνες καθηγητές πανεπιστήμιων, και το προεδρείο της Ελληνοαμερικανικής φιλίας. Παντού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Η μεγάλη δουλειά που γίνεται εκεί θα φανεί πολύ σύντομα.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ