ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Επεισόδια στο παιχνίδι Διοβουνιώτης - Λυρκεία - Ξύλο και ακύρωση γκολ στις καθυστερήσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. |
  Η ομάδα τις Λυρκείας διαμαρτύρεται για Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος στο χθεσινό παιχνίδι με τον Διοβουνιώτη στο ΔΑΚ Ναυπλίου. Η περιγραφή του αγώνα που ακολουθεί έτσι όπως έχει αναρτηθεί στη σελίδα της ομάδας A.Ο ΛΥΓΚΕΥΣ ΛΥΡΚΕΙΑΣ στο facebook, δίνει την εντύπωση πως στο παιχνίδι του Σαββάτου 17/11/2012 στο Ναύπλιο έγιναν απίστευτα πράγματα, ενώ έπεσε και ξύλο μετά από νικηφόρο γκολ της Λυρκείας στις καθυστερήσεις, που τελικά ακυρώθηκε!!!

"Ενώ το παιχνίδι είναι ισόπαλο δυο δυο...η ομάδα της Λυρκείας θα κερδίσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή...θα παίξει γρήγορα την μπάλα,θα σουτάρει ο Καπαρέλος, αποκρούει ο τερματοφύλακας του Δυοβουνιώτη, δεύτερο σουτ και goal (2-3) για την Λυρκεία με τον διαιτητή να δείχνει σέντρα...


Εκείνη την στιγμή θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι βρίζοντας και χτυπώντας τον ρέφερι και τον επόπτη! 20' λεπτά διακοπή του αγώνα...το παιχνίδι θα ξεκινήσει πάλι, ακυρώνοντας το goal τις Λυρκείας. Οι διαμαρτυρίες θα αλλάξουν πλευρά αλλά τώρα η απόφαση δεν θα αλλάξει..το παιχνίδι θα διακοπεί και πάλι!  Θα ξαναρχίσει από την εκτέλεση φάουλ με το σκορ ξανά στο 2-2!!!!!!!!!!

Ο Σμυρλής θα πάρει την κεφαλιά αλλά θα φύγει άουτ. 

Στο τέλος θα έρθει το γκολ για τους γηπεδούχους (3-2) σε μια φάση όπου ο σκόρερ πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα θα κάνει κοντρόλ με το χέρι!
 
Με τη λήξη του αγώνα παράγοντες και προπονητής τις γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκαν σε παίκτες της Λυρκείας."

Να πούμε εδώ πως διαιτητές του αγώνα ήταν οι:
Χειβιδόπουλος Β.
Αργυρόπουλος Α.
Μαστορίκος Γ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ