ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ομάδα παιδιών από την Αργολίδα με κινηματογραφικές βλέψεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 π.μ. |
  Ενδιαφέρουσα κίνηση από μία ομάδα 5 παιδιών από την περιοχή της Αργολίδας, είναι η δημιουργία ενός καναλιού στο YouTube και η μεταφόρτωση ταινιών μικρού μήκους κινηματογραφικού χαρακτήρα. Αν και οι λήψεις πραγματοποιούνται με ερασιτεχνική κάμερα (camcorder), τα προγράμματα με τα οποία γίνεται η επεξεργασία των σκηνών είναι επαγγελματικά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσπάθειας είναι η ταινία μικρού μήκους Born Killer, στην οποία ανήκει το παραπάνω poster. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στην είσοδο του ξενοδοχείου Nafplia Palace και στην οροφή της πολυκατοικίας ενός εκ των πρωταγωνιστών. Από τις πρώτες κιόλας μέρες προσθήκης του στο YouTube, οι πρωταγωνιστές έγιναν δέκτες θετικών σχολίων από φίλους και συγγενείς. Μερικούς μήνες αργότερα στάλθηκε σε έναν εκ των επαγγελματιών του χώρου, και ήταν από τα βίντεο που αξιολόγησε και έδωσε και αυτός τα εύσημα με την σειρά του στην όλη
προσπάθεια.
Το παραπάνω βίντεο φιλοξενείται στο κανάλι alex751193 με επιπλέον αξιόλογα - αν και μικρότερου μήκους – δείγματα. Επόμενη τους κίνηση, είναι η δημιουργία του 2ου μέρους της ταινίας Born Killer,η οποία θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, και θα προβάλει όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στις σκηνές του ήδη υπάρχοντος βίντεο.

Όσο λοιπόν τα παιδιά θα ετοιμάζουν την ταινία, αξιολογήστε και ενθαρρύνετε τους, αφήνοντας το σχόλιο σας ή επιλέγοντας “Μου αρέσει” στο κανάλι τους στο YouTube.

Κώστας Παπαμάρκου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ