ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Απεργιακό κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 π.μ. |
 Στο βωμό της καπιταλιστικής κρίσης ο ελληνικός λαός βιώνει τα τελευταία τρία χρόνια την πιο βάρβαρη επίθεση του κεφαλαίου ενάντια στα εργασιακά και κοινωνικά του δικαιώματα. Εργασιακά κεκτημένα δεκαετιών που είχαν κατακτηθεί μέσα από αγώνες και θυσίες του εργαζόμενου λαού συνθλίβονται εν μια νυκτί στο όνομα της ανταγωνιστικότητας.


Το κράτος πρόνοιας και οι κοινωνικές παροχές πετσοκόβονται στο όνομα της αποπληρωμής του δημόσιου χρέους και της δημοσιονομικής προσαρμογής. Οι πολιτικές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα καταπατούνται στο όνομα της διάσωσης της δημοκρατίας του κεφαλαίου.

Την οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι καπιταλιστές επιχειρούν σήμερα να τη φορτώσουν για ακόμη μια φορά στις πλάτες του εργαζόμενου λαού. Ο ελληνικός λαός δοκίμασε όλο αυτό το διάστημα τις αντοχές του υπομένοντας δύο μνημόνια, εφαρμοστικούς νόμους, και μεσοπρόθεσμα προγράμματα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα, οι αντιλαϊκές πολιτικές βάθυναν την οικονομική κρίση παρασύροντας τους πιο αδύναμους, τους άνεργους, τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, και τη νεολαία στην εξαθλίωση και την αβεβαιότητα.

Με πρόσχημα την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ οι δοσιλογικές κυβερνήσεις των τραπεζιτών και του κεφαλαίου προχωρούν σήμερα στο οριστικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του ελληνικού λαού. Με την τρομοκρατία και τον εκβιασμό της πτώχευσης που ήδη έχουν προκαλέσει οι ίδιοι στο λαό τον καλούν για ακόμη μια φορά να υποστεί τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα με την υπόσχεση ότι αυτά θα είναι και τα τελευταία. Γνωρίζουμε, ωστόσο, πολύ καλά ότι αυτά τα μέτρα δεν θα είναι τα τελευταία, όπως δεν ήταν όλα τα προηγούμενα.

Καλούμε τον αγωνιζόμενο λαό της Αργολίδας να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και να μην υποκύψει στην τρομοκρατία και την κοροϊδία. Να κλιμακώσουμε τον αγώνα για μια νικηφόρα πολιτική απεργία διαρκείας. Να δώσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη μάχη να μην περάσει το βάρβαρο τρίτο μνημόνιο. Να ανοίξουμε δρόμους για μια πολιτική σε όφελος των εργαζόμενων και όλου του λαού. Έχουμε τη δύναμη. Όπως καταφέραμε να ανατρέψουμε τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, έτσι να ρίξουμε και την τωρινή.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ

ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ - ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΥΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ