ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τα είχαμε χύμα μας ήρθαν και τσουβαλάτα για το νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:38:00 μ.μ. |
 Σε δίνη συγχωνεύσεων τα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας στα πλαίσια του «Καλλικράτη» της υγείας και της εξοικονόμησης χρημάτων.  Ήδη έχουν καταγραφεί αντιδράσεις από την πλευρά του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού το οποίο θεωρεί ότι μια τέτοια ενέργεια θα πλήξει τους ασθενείς των περιοχών.


Υποψήφιο για συγχώνευση ήταν το νοσοκομείο Ναυπλίου ένεκα της κοντινής του απόστασης από το Άργος, ωστόσο ο Αρκάς Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, αφού ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες, δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρξει συγχώνευση. Μάλιστα πριμοδότησε το ίδρυμα με ένα αξιόλογο κονδύλι ώστε να αναβαθμίσει κλινικές του!

Το θέμα όμως, τι κι αν το έκλεισε ο Υπουργός, έρχεται να το ανοίξει ένας γιατρός! Γιατρός εκ του Νοσοκομείου Κορίνθου, ο Γ. Πατσογιάννης ο οποίος χθες βράδυ σε τηλεοπτική του παρέμβαση καταρχήν ξεκαθάρισε πως το νοσοκομείο της Κορίνθου δεν κλείνει (υπήρχε άραγε τέτοιο σενάριο) και «έδειξε» ως εναλλακτική επιλογή το νοσοκομείο του Ναυπλίου! «ένα παράδειγμα λέω» είπε ο Γιατρός. «Να στην Αργολίδα ας πούμε υπάρχει το νοσοκομείο Ναυπλίου που είναι πολύ κοντά στου Άργους, δεν λέω να κλείσει αλλά μια αναφορά κάνω…»

Λέτε ο γιατρός να δημιουργήσει νέο Πελοποννησιακό για την υγεία; Ή μήπως εν τέλει, παίζουμε τον παπά με τα νοσοκομεία και την υγεία του κοσμάκη;

Με πληροφορίες από το www.loutrakiblog.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ