ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Αθλητικό Σαββατοκύριακο την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 π.μ. |
 Πολύπλευρο το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Αργολίδας αυτό το σαββατοκύριακο αφού οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς έχουν πολλές επιλογές. Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Χάντμπολ καθώς και Βόλλεϊ.


Στο ποδόσφαιρο και στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας υπάρχει το Αργολικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναργεικό και τον Πανναυπλιακό στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους την Κυριακή στις 3 μ.μ Παιχνίδι που μαγνητίζει όλη την φίλαθλη Αργολίδα και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο.

Αγωνιστικά τώρα οι "πράσινοι" του Άργους είναι αυτή την περίοδο σε καλύτερη βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση έναντι των "ερυθρόλευκων" του Ναυπλίου και βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας και μετρούν έξι παιχνίδια χωρίς να έχουν ηττηθεί ( 3 ισοπαλίες & 3 νίκες ). Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ναυπλίου προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες (2 εκτός έδρας και 1 εντός έδρας) και είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Διαιτητής της ποδοσφαιρικής αυτής συνάντησης ορίστηκε να είναι ο κος Τσαμουρής με βοηθούς τους Κους Καλημέρη και Παπανδριανόπουλο από τον Πειραιά

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον 7ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής:
9η αγωνιστική
 

Πέλοπας Κιάτου-Χαλκίδα
Ενωση Ερμιονίδας-Πανελευσινιακός
Παναργειακός-Πανναυπλιακός
Μανδραϊκός-Παρνασός
Λουκισίων Α.Ο.-Πορτοχελιακός


Σε τοπικό επίπεδο και για την Α1 κατηγορία της Αργολίδας δεν υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι. Οι πρωτοπόροι εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσουν των αντιπάλων τους. Μοναδικός ίσως κερδισμένος ο Ποσειδώνας Διδύμων ο οποίος θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς, αφού είναι η σειρά του να αντιμετωπίσει τον Πόρο που έχει αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στην Α1 περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

Αστέρας Δρεπανιακός - Κορωνίδα Κοιλάδας Σαβ. 3 μ.μ.
Αργοναύτης - Ερμής Κιβερίου Σαβ. 3 μ.μ.
Ένωση Λέρνας - Ασκληπιός Κυρ 3 μ.μ
Τροιζηνιακός - Μέθανα Κυρ 3 μ.μ
ΠΑΟ Κουτσοποδίου - Κεραυνός Ιρίων Κυρ 3 μ.μ
Αριστείωνας Λυγουριού - Ερμιονίδα 2012 Σαβ. 3 μ
Ποσειδώνας Διδύμων - Πόρος 3-0 α.α.

Στο Χάντμπολ και στην Α1 κατηγορία θα γίνουν οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής με τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο στην βαθμολογία Διομήδη, να ανεβαίνει για άλλη μια φορά στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Φοίβο Συκεών. Ομολογουμένως δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο μιας πάρα πολύ καλής ομάδας η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και μετρά στα τελευταία 5 παιχνίδια 4 νίκες και μία ήττα στην 'Εδεσσα απο τον Αερωπό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Λόγω της τηλεοπτικής αναμέτρησης του Πανελληνίου με τον Φίλιππο Βέροιας, ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη, ενώ το ματς Φοίβος Συκεών- Διομήδης Άργους θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα στις 18:00.

Σάββατο 15/12/2012

Α1 Ανδρών (8η αγωνιστική)

Λουτρακίου 16:30, Ποσειδώνας Λουτρακίου- Αερωπός Έδεσσας (Κολλάρος- Τσακανίκας, Κορρές)
ΧΑΝΘ 17:00, ΧΑΝΘ- ΑΣΕ Δούκα (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Μειμαρίδης)
Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- Διομήδης Άργους (Τζαφερόπουλος- Χασκής, Βλάχος)
Μίκρας 19:00, ΠΑΟΚ- ΓΑΣ Κιλκίς (Δεληγιάννης- Νάσκος, Παπαματθαίου)

Στο μπάσκετ και στην Α1 κατηγορία των ανδρών θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής και την πιο δύσκολη αποστολή απο τους πρωτοπόρους έχει ο Αργοναύτης οόποίος θα ταξιδέψει μέχρι την Ερμιόνη, όπου στο κλειστό της πόλης το Σάββατο στις 6 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο. Το υπόλοιπο πρόγραμμα συμπληρώνεται με τους αγώνες: Τήρωνας Αγ.Θεοδόρων - Διαγόρας Βέλου, Μέθανα - Οίακας, Απόλλωνας Αρχ. Κορίνθου - Λεωνίδιο, Ξυλόκαστρο - Ναύπλιον 2010 και Παλαίμωνας - Άρατος Κιάτου.

Για το Βόλλεϊ της Α κατηγορίας Πελοποννήσου ο ΓΣ Άργους υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης την Κυριακή το απόγευμα στις 5μ.μ. τον Μεσσηνιακό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

armperoris.blogspot.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ