ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

΄΄Γέφυρα με την πατρίδα΄΄στην ΕΡΑ Τρίπολης παραμονή Πρωτοχρονιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:45:00 μ.μ. |
 Το απόγευμα της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς , η ΕΡΑ Τρίπολης θα δημιουργήσει μια ΄΄γέφυρα ΄΄ των απόδημων με την πατρίδα. Από τις 5-7 μ.μ. η ΕΡΑ Τρίπολης θα συνδεθεί με ελληνικούς ραδιοσταθμούς της Αμερικής – Σικάγου και Νέας Υόρκης- απ όπου οι ξενιτεμένοι Πελοποννήσιοι θα στείλουν τα μηνύματα και τις ευχές τους , στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, σε πόλεις και χωριά της Πελοποννήσου.
Ταυτόχρονα οι ακροατές της ΕΡΑ Τρίπολης από την Ελλάδα θα μπορούν , τηλεφωνώντας στους αριθμούς 2710-224857 και 2710-223939 , να βγουν στον αέρα και να στείλουν ευχές στους απόδημους συγγενείς και φίλους στην Αμερική ή όπου αλλού βρίσκονται.


Η ανασκόπηση του 2012


Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες , η ΕΡΑ Τρίπολης θα παρουσιάσει και την καθιερωμένη ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει.

Το πρωί της παραμονής Πρωτοχρονιάς , 9-11, ο Σταύρος Ζορμπαλάς με τη βοήθεια συναδέλφων από εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ της περιφέρειας θα μας θυμίσει πρόσωπα και γεγονότα που κυριάρχησαν, στην Πελοπόννησο, μέσα στο 2012., σε επίπεδο πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, αθλητικό.

Συντονιστείτε λοιπόν από το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΑ Τρίπολης, στους 101,5FM ,στα μεσαία 1314 και στο διαδίκτυο, μέσα από την ιστοσελίδα WWW.ERT.GR, επιλέγοντας στην αρχική σελίδα LIVE RADIO και το σταθμό της Τρίπολης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ