ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ποταμός Καμπόσος…

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:27:00 μ.μ. |
Δελτίο τύπου
ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

 Αποστομωτικός για όλους τους επικριτές του έργου του, ήταν ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος στην χθεσινή εκπομπή του Γιάννη Πιτσάκη στο DRtv. Έτσι θέλουμε το Δήμαρχο μας, έλεγαν σήμερα όλοι οι Δημότες του δήμου Άργους -Μυκηνών, όπου και να στεκόσουν στην πόλη του Άργους, αλλά ακόμα και από πολλά χωριά έφταναν τα ίδια θετικά μηνύματα.

O Δήμαρχος ήταν πραγματικός ηγέτης, Αληθινός, με στοιχεία, με απλή γλώσσα για να τον καταλαβαίνει και ο πιο αγράμματος. Ήταν ένας ασυγκράτητος ποταμός που παρέσυρε στο πέρασμά του, για μιάμιση περίπου ώρα, όλα τα σαθρά και αθεμελίωτα επιχειρήματα μιας ολιγομελούς παρέας λασπολόγων, που λένε ότι κάνουν αντιπολίτευση, θέλοντας έτσι να κρύψουν το ΜΙΣΟΣ και την ΚΑΚΙΑ, όχι για το δήμαρχο, αλλά για τούς δημότες που τους έδιωξαν με την ψήφο τους στις περασμένες δημοτικές εκλογές. Σοβαρός, αλλά και εμφανώς αγανακτισμένος απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Απάντησε ΣΕ ΟΛΑ.

Σήμερα το βράδυ μετά το Δελτίο Ειδήσεων του Drtv περίπου στις 21:40 θα επαναληφθεί η συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στον Γιάννη Πιτσάκη μετά από απαίτηση πολλών πολιτών. Μη το χάσετε!!!!! Η συνέντευξη θα επαναληφθεί όπως είχε προγραμματισθεί και την Κυριακή στις 19:30.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ