ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Γ.Αναγνώστου: ''Το όριο ανάμεσα στην υπερβολή και τη γελοιότητα είναι μικρό και εύκολα ξεπερνιέται''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. |
 Το περιεχόμενο της νέας εφημερίδας της Δημοτικής Αρχής ( ...της Νεολαίας της ) με τίτλο : Ο ΔΗΜΟΤΗΣ, επιτέλους βρέθηκε Δήμαρχος – Ηγέτης, δεν μας προκαλεί έκπληξη. Προπαγανδίζει «τα έργα και τις ημέρες» της Δημοτικής Αρχής χρησιμοποιώντας ανακρίβειες, μισές αλήθειες, ψέματα και υπερβολές. Αφού όμως ξεχνά «…η νεολαία μας» να γράψει τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια στο δήμο, ισχυριζόμενη ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε, οφείλουμε να της θυμίσουμε εμείς μερικά από αυτά τα οποία οι πολίτες βλέπουν καθημερινά και χρησιμοποιούν:


Διαμόρφωση νέας εισόδου της πόλης στην οδό Κορίνθου, παρεμβάσεις – εξωραισμός στην πλατεία του Εργατικού Κέντρου, στο Εμπορικό κέντρο και στην οδό Καποδιστρίου, αναβάθμιση του κεντρικού Αρχαιολογικού χώρου του Άργους ( νέα περίφραξη, νέες πινακίδες πληροφόρησης, φωτισμός Αρχαίας Αγοράς, δημιουργία Ψηφιακού Περίπτερου Πολιτισμού, πλακόστρωση οδού Αρχαίας Βουλής…), διαμόρφωση της οδού Μεσσηνίας – Αρκαδίας από τον Άγιο Κωνσταντίνου έως την οδό Τριπόλεως, κατασκευή πεζοδρομίων και εγκατάσταση φωτισμού στην περιοχή βόρεια του νοσοκομείου, δημιουργία πάρκιγκ δίπλα στο νοσοκομείο στη οδό Ηρακλέους, δημιουργία και λειτουργία για πρώτη φορά παιδικής – νεανικής βιβλιοθήκης, δημιουργία του Βυζαντινού Μουσείου στις Στρατώνες Καποδίστρια, ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου συντήρησης και αναστήλωσης του Κάστρου ( το έργο ήδη εκτελείται ), ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου εκσυγχρονισμού του Αρχαιολογικού μουσείου Άργους μετά την ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης, ολοκλήρωση της μελέτης για την αποκατάσταση των τοιχογραφιών του Κωνσταντοπούλειου και ολοκλήρωση του σχετικού έργου κατά 40% από το υπουργείο πολιτισμού, ολοκλήρωση της μελέτης και δέσμευση 920.000,00 από το ΕΣΠΑ για το έργο: Δυτική Ψηφιακή Αργολίδα, ολοκλήρωση των μελετών για την αποχέτευση του δήμου Λέρνας και την σύνδεσή του με το βιολογικό καθαρισμό, της μελέτης ύδρευσης του ίδιου δήμου και δεκάδες ακόμα έργα και μελέτες που άλλα ολοκληρώθηκαν και άλλα προχώρησαν σημαντικά.

Έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια από τότε που ανέλαβε η σημερινή Δημοτική Αρχή και κανένα σημαντικό έργο δεν εκτελείται σήμερα, με αποκορύφωμα του συνενωμένους δήμους οι οποίοι έχουν αποκλειστεί από κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία.

Οι συντάκτες της εφημερίδας αγνοούν την πραγματικότητα, προσπαθούν να δημιουργήσουν μύθους και μέσα από αυτή υβρίζουν, συκοφαντούν και απειλούν σύσσωμη την αντιπολίτευση, οποιονδήποτε διαφωνεί και αντιδρά στη πολιτική που σήμερα εφαρμόζεται στο δήμο, χρησιμοποιώντας ύφος και γλώσσα που προφανώς δεν αρμόζουν σε μια Δημοτική Αρχή, θυμίζοντας άλλες εποχές.

Ο πολιτικός χρόνος αυτής της Δημοτικής Αρχής τελειώνει σε 18 μήνες. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες καταλαβαίνουν, αξιολογούν, γνωρίζουν και στο τέλος θα αποδώσουν στο καθένα αυτά που του αξίζουν.

ΥΣ. Πάντως πείτε στη... "νεολαία μας" ότι το όριο ανάμεσα στην υπερβολή και τη γελοιότητα είναι μικρό και εύκολα ξεπερνιέται.

Γιώργος Αναγνώστου
επικεφαλής αξιωματικής αντιπολίτευσης
στο δήμο Άργους - Μυκηνών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ