ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ντίνος Καλύβας - Nessun Dorma (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. |
Στις 30/11/2012 , βγήκε στην κυκλοφορία από την εταιρία Polymusic , η 1η δημιουργία του Ντίνου Καλύβα που ζει και εργάζεται στο Ναύπλιο ενώ είναι και υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Πρόκειται για μια διασκευή της γνωστής άριας από την Turandot του Puccini , Nessun Dorma σε Ποπ ρυθμό!


Σε δήλωση του στις Αργολικές Ειδήσεις ο Ντίνος Καλύβας τόνισε:

"Σκοπός μου είναι να δώσω στον ακροατή μια άλλη άποψη όσον αφορά την Όπερα προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα , χωρίς σε καμία περίπτωση να μειώνεται η αξία και η ομορφιά του έργου ως κλασσικού και διαχρονικού αριστουργήματος! Παράλληλα , με αυτή μου τη δημιουργία , καθώς σ' αυτά τα πλαίσια θα κινηθώ από δω και πέρα , ανοίγω ένα καινούργιο μονοπάτι , ένα νέο μουσικό στιλ, στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα!"

Την ενορχήστρωση έκανε ο Άκης Μελής. Τη γενική καλλιτεχνική μου επιμέλεια (promosion) έχει ο Παύλος Χριστοδούλου(Starplanet) , που έκανε και τη φωτογράφιση , η οποία πραγματοποιήθηκε στο DIGITAL PHOTO STUDIO του Πάνη Γεωργακόπουλου. Τη μουσική επιμέλεια όσον αφορά την γενική εικόνα του καλλιτεχνικού μου έργου , έχει ο Βίκτωρ Πολυδώρου , ιδρυτής και μάνατζερ της POLYMUSIC.

Καλή ακρόαση σ' όλους σας!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ