ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Στο Ottobrunn η Αννα Μαντά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 π.μ. |

 Στις αρχές Δεκέμβρη, η Αννα Μαντά βρέθηκε στο Μόναχο ΄για λίγες μέρες και δεν παρέλειψε να κάνει και μια σύντομη επίσκεψη στο Ottobrunn,την αδελφοποιημένη πόλη με το Ναύπλιον, όπου διατηρεί στενούς φιλικούς δεσμούς με τον δήμαρχο Thomas Loderer και με τους δημοτικούς συμβούλους που είναι αρμόδιοι για τις αδερφοποιήσεις. 

Η κ. Μαντά μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Δ. Κωστούρου και πρόσφερε εκ μέρους του το βιβλίο που αναφέρεται στην άφιξη του βασιλιά Οθωνα στο Ναύπλιον και εκδόθηκε στα πλαίσια της ομώνυμης έκθεσης που φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη Ναυπλίου.

Στη συνάντηση, τονίσθηκε το ενδιαφέρον του κ. Κωστούρου για τη συνέχιση και σύσφιξη των σχέσεων των 2 πόλεων και για την προετοιμασία της αποστολής ελλήνων μαθητών στο Οττομπρούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα ανταλλαγής.

Οι γερμανοί φίλοι μας έδειξαν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον και ‘έστειλαν μήνυμα’ στον έλληνα Δήμαρχο, σχετικά με την πρόθεση τους να κάνουν δωρεά στην ‘αδερφή πόλη’ μια εγκατάσταση με παιδικές κούνιες, σε όποιο σημείο του Ναυπλίου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ