ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ο Γιώργος Τσούρνος παρουσίασε το βιβλίο του "Η χρυσή δεκαετία στο δήμο Ναυπλίου"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 μ.μ. |
 Το Σάββατο στις 5 Ιανουαρίου στις 7μ.μ στο Βουλευτικό, παρουσίασε ο Γιώργος Τσούρνος το βιβλίο με την πορεία του, για τα 10 χρόνια της δημαρχιακής του θητείας.

 
 
Τα προβλήματα, οι δολοπλοκίες, τα πολιτικά παιχνίδια γύρω από μια θέση εξουσίας, ο μακρύς δρόμος για την υλοποίηση ενός έργου, βρίσκονται όλα στις σελίδες του βιβλίου! Κατά τον Γιώργο Τσούρνο: "Τα ίδια τα έργα, ευτυχώς αυτά μένουν και αντέχουν στο χρόνο, για να θυμίζουν την προσφορά ενός δημάρχου στη πόλη του και στους κατοίκους της, που πραγματικά την ανέδειξε και την υπηρέτησε όσο κανένας άλλος!"
 
 
Η παρουσίαση του βιβλίου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με την Άννα Μαντά να έχει ολοκληρωτικά την οργάνωση της εκδήλωσης και να επιβεβαιώνει έτσι το ρητό που θέλει πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα να βρίσκετε μια γυναίκα.
 
 
Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο επί χρόνια φίλος του Γ.Τσούρνου Απόστολος Μπότσος καθώς και ο ιστορικός και συγγραφέας κ.Κωνσταντίνος Καρακάσης.
 
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος Χρυσόστομος Παπουλέσης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, ο βουλευτής Αργολίδος κ. Ι Ανδριανός, ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Βόννης και Διευθυντής περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ.Καλλιάνος, ο τέως δήμαρχος Σπετσών κ. Καρδιασμένος, ο θεματικός περιφερειάρχης κ. Πουλάς ,ο πολιτευτής κ. Βασίλης Σιδέρης, ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδος κ. Γαληνός, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, o Α. Σαλεσιώτης ,ο Αμερικάνος κ. Μίλλερ,ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλιέων Χ.Γραμματικόπουλος,ο καθηγητής ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδος, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι του συγγραφέα.
 
 
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ