ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Έχασε το Ναύπλιο 2010 από την Ερμιόνη 69 - 71

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. |
  Δραματικό στην εξέλιξη παιχνίδι,  έγινε στο Ναύπλιο ανάμεσα στην τοπική ομάδα Ναύπλιο 2010 και την Ερμιόνη, με νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με 69 - 71.

 
Η ομάδα του Ναυπλίου , με τα ήδη γνωστά προβλήματα των τραυματισμών, δεν μπήκε τόσο δυνατά στο 1ο δεκάλεπτο, κυρίαρχη ήταν η ομάδα της Ερμιόνης στο δεκάλεπτο αυτό όπου προηγήθηκε ακόμα και με διψήφια διαφορά πόντων.
 
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ρόλοι αντιστράφηκαν με την ομάδα του Ναυπλίου να παίζει καλή άμυνα κ να δέχεται μόλις 6 πόντους πηγαίνοντας έτσι με πρωτοπορία στο σκορ για το ημίχρονο του αγώνα.
 
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν ισοδύναμες χωρίς κάποια από τις δυο να πάρει κάποια μεγάλη διαφορά στο σκορ.
Στα μέσα κ προς τα τέλη του τελευταίου δεκαλέπτου το Ναύπλιο 2010 πήρε μια διαφορά πάνω των 10 πόντων. Κάπου εκεί η ομάδα της Ερμιόνης μάλλον αφυπνίστηκε κ με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με 69 – 70, ευστοχώντας σε τρίποντο με το παιχνίδι να λιγότερο από 30’’.
Με μια βολή στα 7’’ το σκορ πήγε στο 69 – 71 υπέρ της ομάδας της Ερμιόνης, όπου ήταν κ το τελικό αποτέλεσμα, αφού η ομάδα του Ναυπλίου αστόχησε σε τρίποντο (για τη νίκη) και σε δίποντο στην τελευταία επίθεση.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ