ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου από το Κατηχητικό Παναριτίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. |
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 έγινε σήμερα το πρωί στο Παναρίτι. Ο καλός καιρός δημιούργησε ευνοϊκές συνθήκες και έτσι γύρω στις 11.30 όλοι οι χωριανοί μαζεύτηκαν στην πλατεία, για να καμαρώσουν τα νιάτα του χωριού.

Τραγούδια από μικρά και μεγάλα παιδιά, ποιήματα, σκετς και παραδοσιακοί χοροί συγκίνησαν όλους όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Διοργανωτής ο πατέρας Αντώνης, ιερέας του χωριού και φωτισμένος άνθρωπος, ο οποίος, έχοντας βαθιά πίστη στο λειτούργημα που ασκεί, έχει κατορθώσει να φέρει κοντά στην Εκκλησία όλους τους νέους του χωριού. Σήμερα απέδειξε περίτρανα πως ακόμα κι αν κλείσει το σχολείο ενός χωριού, αυτό δεν θα ερημώσει εάν η Εκκλησία επιτελέσει κοινωνικό έργο.
Το μόνο που μένει σε εμάς είναι να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια τόσο στον πατέρα Αντώνη για το πολύ σημαντικό του έργο, όσο και στον πρόεδρο του χωριού, Άγγελο Χριστόπουλο, για τη στήριξη που προσφέρει σε κάθε καλή προσπάθεια που γίνεται στο Παναρίτι. Να μην ξεχάσουμε, όμως, να συγχαρούμε και τους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Περιμένουμε τη συνέχεια, με περισσότερες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ