ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας - Όλοι στην απεργία την 1η Μάη! Ναύπλιο πλατεία δημαρχείου 11ωρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:59:00 μ.μ. |
 Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής να στείλουν με τη συμμετοχή τους στις αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις αγωνιστικό μήνυμα στην κυβέρνηση, στην τρόικα, και στην εργοδοσία.

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης για τους αιματοβαμμένους αγώνες των εργατών. Είναι ημέρα μνήμης για εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους και θυσιάστηκαν για την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων της πενθήμερης εργασίας, του 8ώρου, του δικαιώματος για μόνιμη και ασφαλή εργασία, για το δικαίωμα στην ανάπαυση και τη δημιουργικότητα. Και την ιστορική αυτή μέρα μνήμης την τιμούμε με Αγώνες.

Για το λόγο αυτό, και αυτή η Πρωτομαγιά δεν είναι μνημόσυνο χαμένων δικαιωμάτων αλλά προσκλητήριο μάχης και αγώνα. Ενάντια στον αποτυχημένο και καταστροφικό δρόμο των μνημονίων. Για να σταματήσουμε τις βάρβαρες περικοπές, τις απολύσεις και τη διάλυση των συλλογικών συμβάσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Για πλήρη προστασία των 1.5 εκατομμυρίων ανέργων. Για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών ενάντια στο ξεπούλημα των νερών, της ενέργειας, των λιμανιών, των δρόμων, κάθε σπιθαμής γης που προωθεί η κυβέρνηση. Για κατάργηση των φορολογικών χαρατσιών για μισθωτούς, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους και φορολόγηση του προκλητικού πλούτου του κεφαλαίου. Για δημοκρατία στους τόπους δουλειάς ενάντια στο κύμα διώξεων δεκάδων αγωνιστών. Για το δυνάμωμα της αντιφασιστικής πάλης ενάντια στον εργοδοτικό κανιβαλισμό, την κρατική καταστολή, και τον ρατσισμό.

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ!!

Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΕ - ΔΝΤ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας καλεί τους εργαζόμενους στην απεργιακή συγκέντρωση της 1η Μαΐου στο Ναύπλιο στην Πλατεία Δημαρχείου στις 11πμ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ