ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η πιο ζεστή μέρα για φέτος ως τώρα - Πρωτομαγιά με 34άρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. |
  Τη Τετάρτη 1 Μαΐου αναμένεται να είναι η πιο ζεστή μέρα για φέτος ως τώρα. Η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας, θα αγγίξει ακόμα και τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Σε Λάρισα, Σέρρες, Τρίκαλα, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Άρτα, Πάτρα, Μυτιλήνη και Αλεξανδρούπολη, η θερμοκρασία τοπικά θα αγγίξει και τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Γενικότερα η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα θα σκαρφαλώσει πάνω από τους 30 βαθμούς. Μόνο σε νησιά του Αιγαίου Πελάγους, ο υδράργυρος θα είναι κάτω από τους 30 βαθμούς.

Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα είναι πιο αυξημένες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Μακεδονία θα κυλίσει ο καιρός τη Μεγάλη Τετάρτη. Τις απογευματινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σημειωθούν κάποιες τοπικές βροχές, σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στη βόρεια Ελλάδα από 12-33oC, στη κεντρική Ελλάδα από 14-33οC, στη δυτική Ελλάδα από 14-31oC, στην ανατολική Ελλάδα από 16-33oC, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από 21-32οC και τέλος στη νότια Ελλάδα από 18-26oC. Σε ευπαθείς στη ζέστη περιοχές, η θερμοκρασία θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στη βόρεια Ελλάδα από νότιες, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στη νότια Ελλάδα από νότιες γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στη κεντρική Ελλάδα από νότιες, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νότιες γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και τέλος στη δυτική Ελλάδα από νότιες, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ.














ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ