ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Γελοία επίθεση στο δήμαρχο και τον δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:18:00 π.μ. |
  Ανάρτηση σε site του νομού, αναφέρει επί λέξη "Ένα ακόμα ιστορικό κτήριο το πρώτο φαρμακείο χάνει το Ναύπλιο", ενώ το κείμενο υπογράφει τοπικός δημοσιογράφος. Με αφορμή τον πλειστηριασμό που κάνει η εκκλησία στο ιστορικό κτήριο του Πρώτου  φαρμακείου που λειτούργησε στην Ελλάδα βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν, με την γελοία πρόφαση ότι ο δήμος χάνει το ιστορικό κτήριο.

Και δεν φτάνει αυτό, το πήραν και τα blog του περιοχής και το αναπαράγουν. Που θα πάει ρε παλικάρια το κτήριο θα φύγει; Το κτήριο δεν ανήκε ποτέ στον δήμο, αν και θα το ήθελε, τώρα αν αλλάξει ο ιδιοκτήτης αυτό δεν σημαίνει ότι το κτήριο θα φύγει από τον δήμο Ναυπλιέων. Το ότι θα πρέπει ο δήμος να κάνει προσπάθειες ώστε το κτήριο να περιέλθει στην κατοχή του, βεβαίως και ναι, κι από ΄τι μαθαίνουμε προς αυτήν την κατεύθυνση κινείτε.

Δεν είμαστε λοιπόν με τα καλά μας, για σοβαρευτείτε.

Καλούμε τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο να πάρει θέση σε αυτές τις βλακείες, που έχουν βαλθεί ορισμένοι να απασχολούν την τοπική κοινωνία της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδος και να στοχοποιήσουν τους υπεύθυνους αυτών των προσβλητικών δημοσιεύσεων.

Έλεος πια υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθεί ο δήμος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ