ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Τρίτη 23 Απριλίου 2013

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. |
 Πραγματοποιείται στο Ζάππειο 25-27 Απριλίου 2013 το Πανελλήνιο Συνέδριο Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής. Το συνέδριο απευθύνεται σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και σκοπό έχει να εξοπλίσει τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία αλλά και στην πρωτοβάθμια φροντίδα με τις τελευταίες γνώσεις σχετικά με το τραύμα.


Το συνέδριο οργανώνεται σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας. Η Ελλάδα δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να χάνει νέους ανθρώπους από τροχαία, ούτε και την οικονομική ευχέρεια να ξοδεύει χρήματα που δεν περισσεύουν, σε μία νόσο που μπορεί να προληφθεί.

Επιπρόσθετα η πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που βιώνει η κοινωνία κλονίζει βασικές υγειονομικές υποδομές και η στήριξη ανθρώπων με αναπηρία μετά από τραύμα, αποτελεί μαρτύριο για κάθε Ελληνική οικογένεια.

Πέρα από προγράμματα που στοχεύουν στην οδική ασφάλεια, η γνώση στη σωστή διαχείριση του τραυματία είναι καθήκον κάθε εργαζόμενου στο Νοσοκομείο από τα επείγοντα μέχρι τη χειρουργική αίθουσα. Η διάσωση των τραυματιών είναι συλλογικό έργο και η γνώση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για τη διάσωση των τραυματιών. Το Συνέδριο θα τιμήσουν και θα κάνουν διαλέξεις διακεκριμένοι Ελληνες και ξένοι καθηγητές που θα μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στο τραύμα. Πληροφορίες για όποιον επιθυμεί να μάθει το πρόγραμμα :

Χειρουργική κλινική ΓΝΝαυπλίου τηλ: 2752098135



DR Παναγιώτης Γκανάς
Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας
Τραύματος& Επείγουσας Χειρουργικής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ