ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η καλύτερη διαφήμιση για το Ναύπλιο οι εθελοντές - οικοδεσπότες του "Πάσχα στο Ναύπλιο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 μ.μ. |
Δεν υπάρχει τελικά καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο, από αυτό που συνέβη σήμερα στο Ναύπλιο και που τελικά θα πρέπει να καθιερωθεί είτε υπό τις παρούσες συνθήκες, είτε με έναν ευρύτερο σχεδιασμό.

Οι εθελοντές «οικοδεσπότες» του Δήμου Ναυπλιέων είχαν την τιμητική τους, φορώντας τις πανέμορφες κόκκινες στολές τους με τον λογότυπο «Πώς μπορώ να σας βοηθήσω» και «Ask me for help» έτρεχαν από το πρωί χαμογελαστοί και ακούραστοι να εξυπηρετήσουν τουρίστες και δημότες παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την πόλη και τις εκδηλώσεις της.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπευθύνου τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Γιάννη Σοροβίγκα ,οι τουρίστες δήλωναν γοητευμένοι όχι μόνο από την ομορφιά της παλιάς πόλης αλλά και από την θερμή υποδοχή που δέχθηκαν από τους νεαρούς Ναυπλιώτες. Η εκδήλωση υποδοχής των πρώτων επισκεπτών του Πάσχα ήταν ιδιαίτερα ευεργετική για τον τόπο.
Τα κιόσκια που έχουν στηθεί για να προσφέρουν στους τουρίστες λίγη ξεκούραση και το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό,(χάρτη της πόλης φυλλάδια με το πρόγραμμα του Πάσχα κτλ,) θα λειτουργούν από το Σάββατο του Λαζάρου μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα καθημερινά έως τις 10 το βράδυ.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ