ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Συνεχίζει τις προσπάθειές της η «Τράπεζα Κοινωνικής Αλληλεγγύης» του Δήμου Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. |
  Η «Τράπεζα Κοινωνικής Αλληλεγγύης», η Εθελοντική Ομάδα Δράσης που έχει την υποστήριξη του Δήμου Επιδαύρου, συνεχίζει τις προσπάθειές της για την παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Στις συντονισμένες προσπάθειες για Συγκέντρωση Τροφίμων που έγιναν τον Φεβρουάριο στην Αρχαία Επίδαυρο και στο Λυγουριό και τον Μάρτιο στη Νέα Επίδαυρο και τον Άγιο Δημήτριο η ανταπόκριση των συμπολιτών μας ήταν συγκλονιστική!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους!

Από τον Δεκέμβριο, που ξεκίνησε η προσπάθεια, ως σήμερα έχουν συγκεντρωθεί συνολικά περισσότερες από 11.500 «μονάδες συσκευασιών» δηλαδή τεμάχια συσκευασμένων τροφίμων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από δύο τόνους ζυμαρικών, 300 κιλά ρύζι, 300 κιλά όσπρια και άλλη τόση ζάχαρη, πάνω από μισός τόνος λάδι και ενάμισης τόνος γάλα εβαπορέ! Από τα είδη αυτά τα μισά, περίπου, έχουν μοιραστεί ως βοήθεια σεσυνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, και τα υπόλοιπα παραμένουν στην αποθήκη της Τράπεζας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου, στο Λυγουριό.

Σήμερα η Τράπεζα Κοινωνικής Αλληλεγγύης παρέχει βοήθεια σε 50 οικογένειες του Δήμου μας που αντιστοιχούν σε σχεδόν 150 συνανθρώπους μας. Δυστυχώς όμως τα αποθέματά μας μειώνονται και οι ανάγκες συνεχώς αυξάνονται!

Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν, θυμίζουμε ότι στα Σούπερ Μάρκετ της περιοχής του Δήμου αλλά και στις Εκκλησίες και στα Σχολεία υπάρχουν«καλάθια» της Τράπεζας Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ