ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Με ρούχα από το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ιδρύμα η Μαίρη Συνατσάκη στο MadWalk

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:02:00 μ.μ. |
 Η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη θα είναι οι παρουσιάστριες του φετινού MadWalk που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Αθηνών Αρένα. Έχουν ήδη διαρρεύσει οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το τι θα φορέσει η Βίκυ Καγιά καθώς όπως έχει αναφέρει η ίδια στα social media, θα φορέσει Jean Paul Gaultier γιορτάζοντας έτσι -με τον καλύτερο τρόπο- τα 20 χρόνια της στον χώρο της μόδας.


Από την άλλη, το concept των εμφανίσεων της Μαίρης Συνατσάκη - που λατρέψαμε πραγματικά - θα είναι διαφορετικό. Η παρουσιάστρια και MissBloomer θα φορέσει vintage δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών από το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα στο Ναύπλιο που είναι γνωστό για την εντυπωσιακή συλλογή ενδυμάτων του.

Έτσι, θα την δούμε στην σκηνή του MadWalk με φορέματα δημιουργών που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική μόδα. Ανάμεσα στους θρυλικούς σχεδιαστές και οι Γιάννης Τσεκλένης, Ντίμης Κρίτσας, Jean Desses και πολλοί ακόμα. Υπέροχα αυθεντικά κομμάτια από την δεκαετία του '50, του '60 και του '70, θα μας θυμίσουν τις πιο κομψές στιγμές της ελληνικής μόδας. Ανυπομονούμε, λοιπόν!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ