ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Γαβρήλος - Κούτσελα: Πλήρης εγκατάλειψη του γηπέδου Δρεπάνου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:15:00 μ.μ. |
Επιστολή και φωτογραφικά υλικό από την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο Δρεπάνου, μας απέστειλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταύρος Γαβρήλος και Ρίτα Κούτσελα, εκφράζοντας την ανησυχία τους για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το γήπεδο.

Η επιστολή έχει ως εξής:
"Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο του Δρεπάνου με τις εξέδρες "βομβαρδισμένες" τις τουαλέτες δίχως πόρτες τον τάπητα χωρίς συντήρηση και τους πυλώνες φωτισμού με πόρτες κατεστραμένες. Δυστυχώς καταστράφηκαν μέχρι και τα καθίσματα των εξεδρών τα οποία ήταν καινούργια.
Για το θέμα έχει προειδοποιήσει από το 2011ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σταύρος Γαβρήλος αλλά και το 2012 η Ρίτα Κούτσελα ως αντιδήμαρχος.
Επίσης πριν από ένα χρόνο αλλά και πρόσφατα το θέμα έχει θέσει στο δημοτικό συμβούλιο και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος.
Είναι κρίμα γιατί το γήπεδο χρησιμοποιείται από τέσσερις ομάδες ενώ τις ημέρες πριν το Πάσχα διεξήχθη το τουρνουά ακαδημιών ΑΤΡΕΑΣ και το πρωτάθλημα παλαιμάχων με πλήθος κόσμου να αντικρίζει μια τραγική εικόνα ενός γηπέδου που κάποτε ήταν στολίδι."

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Ναυπλιέων
Σταύρος Γαβρήλος και Ρίτα Κούτσελα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ