ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΠΑΜΕ – ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ - ΜΑΣ : Απομονώστε τους!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. |
Δελτίο τύπου
Γραμματείες Αργολίδας : ΠΑΜΕ – ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ - ΜΑΣ

Όπως πανελλαδικά, έτσι και στην Αργολίδα, τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, συγκεντρώνουν αίμα «μόνο για Έλληνες», στο γνωστό τους κόλπο να διχάζουν τους βιοπαλαιστές Έλληνες και μετανάστες, με βάση τη φυλή, το χρώμα ή το θρήσκευμά τους. Με μοναδικό στόχο να διασπάσουν την εργατική τάξη αλλά παράλληλα να αθωώσουν τους αστούς.


Στην προσπάθειά τους αυτή, θέλουν να διχάσουν το λαό, να εκτονώσουν τη δίκαιη λαϊκή οργή από την πολιτική του ευρωμονόδρομου, να αποπροσανατολίσουν λαϊκούς ανθρώπους από τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων τους.

Λειτουργούν ως δεκανίκι του καπιταλιστικού κράτος καθώς αποπροσανατολίζουν τις εργατικές λαϊκές οικογένειες από την άθλια οικονομική κατάσταση που βιώνουν, εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής και της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης με τη συστημική δήθεν φιλανθρωπία τους «μόνο για Έλληνες».

Είναι γνωστό ότι οι νεοναζί, παρέχουν υπηρεσίες στα μονοπώλια, τα μόνα ωφελημένα από τέτοιους απαράδεκτους διαχωρισμούς. Η Χρυσή Αυγή είναι ο καλύτερος σύμμαχος των θιασωτών του καθεστώτος όπου η ανεργία έχει εκτιναχθεί στα ύψη, όπου ο ένας στους τρεις νέους είναι χωρίς δουλειά, όπου οι συνταξιούχοι τρώνε μία φέτα ψωμί τη μέρα με τις συντάξεις που παίρνουν, όπου οι καρκινοπαθείς πεθαίνουν επειδή δεν μπορούν να κάνουν θεραπεία, όπου οι ανασφάλιστες μανάδες πάνε στα κοινωνικά ιατρεία και ζητάνε να γεννήσουν επειδή δεν έχουν μία...

Και δικά τους παιδιά είναι όσα χτυπούν εξαθλιωμένους, που παλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και σουλατσάρουν στις επιχειρήσεις για να δηλώσουν ότι συμπαρίστανται στους καπιταλιστές που τα φέρνουν δύσκολα με την κρίση... Όπως δικά τους δημιουργήματα είναι τα εγκληματικά κυκλώματα στα οποία δρουν και Έλληνες και ξένοι.

Απέναντι στους φασίστες της Χρυσής Αυγής, συλλογικά και δυναμικά οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία, οι ασθενείς αλλά και συνολικά όλος ο λαός να απαντούν ότι δε θα επιτρέψουν ούτε αυτές, ούτε ανάλογες εκδηλώσεις στα νοσοκομεία και στην πόλη τους.

Να τους κηρύξουμε ανεπιθύμητους!!

Καλούμε όλο το λαό της Αργολίδας να τους απομονώσει!!



Γραμματείες Αργολίδας : ΠΑΜΕ – ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ - ΜΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ