ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να δεχτεί υλικά κατεδαφίσεως άλλων κομμάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:41:00 μ.μ. |
Δελτίο τύπου
Χρυσή Αυγή
Τ.Ο Αργολίδας

Είναι αλήθεια ότι δεν απαντήσαμε στα κατά καιρούς συκοφαντικά, υβριστικά και εντελώς αναληθή μυθεύματα-δημοσιεύματα της εφημερίδας «Δημοσιογράφος» της οικογενείας Πιτσάκη για το Κίνημά μας. Κάναμε υπομονή, άλλωστε δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από μια εφημερίδα που γλύφει μόνιμα την όποια εξουσία και αποτελεί τυπικό παράδειγμα «κωλοτούμπας» και λειτουργίας των καθεστωτικών ΜΜΕ που δείχνουν απεριόριστη εμπάθεια και κακότητα για τους Έλληνες Εθνικιστές.


Πλέον όμως τα ψέματα και οι συκοφαντίες της συγκεκριμένης εφημερίδας έχουν περάσει κάθε όριο και γι’ αυτό το λόγο έχει ενημερωθεί το νομικό τμήμα του Κινήματος ώστε να κινηθεί αναλόγως. Μη νομίζει ο κ. Πιτσάκης ότι έχει να κάνει με δημάρχους που γλύφει για να αποσύρουν μηνύσεις, άλλωστε μικρός τόπος είναι η Αργολίδα και γνωριζόμαστε.
Με την παρούσα διαψεύδουμε ανυπόστατασενάρια που φιλοξενεί ο «Δημοσιογράφος» στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 18-19 Μαΐου αναφορικά με ονόματα φερόμενων ως υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στην Αργολίδα.

Είναι αλήθεια ότι πολλοί γυρολόγοι της πολιτικής καλοβλέπουν βουλευτιλίκια και παλαιοκομματικές συμπεριφορές. Τους τονίζουμε, όπως και γενικά σε κάθε «ενδιαφερόμενο» αυτό που πρόσφατα ο ίδιος ο Αρχηγός μας επισήμανε σε δημόσια τοποθέτησή του, αναφορικά με την συγκρότηση των ψηφοδελτίων του Κινήματος.

«Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να δεχτεί υλικά κατεδαφίσεως άλλων κομμάτων».

Στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής θα μετέχουν Χρυσαυγίτες και Χρυσαγίτισες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, εθνικιστές και εθνικίστριες που είναι Πολιτικοί Στρατιώτες και αγωνίζονται οργανωμένα στο Κίνημαγια τον Εθνικισμό.Η Τ.Ο Αργολίδας είναι το Όργανο της Χρυσής Αυγής στο νομό και μόνο αυτή μπορεί να ενημερώνει επίσημα τους Αργολιδείς όποτε χρειάζεται αυτό. Ονοματολογίες και προεκλογικά παρασκήνια είναι ίδιον των αστικών κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου και όχι της Χρυσής Αυγής.

Όσοι θέλουν να παίξουν παιχνιδάκια με «διαρροές» και αυτοπροτάσεις είναι γελοίοι και ουδεμία σχέση έχουν με το Κίνημα, όπως φυσικά ουδεμία σχέση έχουν με το Κίνημα και τα ονόματα που «έπαιξαν» από τον «Δημοσιογράφο». “Ιδεολόγοι” του καναπέ, πολιτικάντηδες, αεριτζήδεςκαι γενικώς εξυπνάκηδες ας μη κάνουν όρεξη.

Δημήτριος Δημούλης
Γραμματέας Τ.Ο. Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ