ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Γ. Ανδριανός: Η δέσμευση Τατούλη σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση αναπτυξιακών υποδομών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:04:00 μ.μ. |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, για την ένταξη των έργων του λιμένος Ναυπλίου και του αποχετευτικού του Δρεπάνου στο ΕΣΠΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η δέσμευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλη στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την ένταξη των έργων του λιμένος Ναυπλίου και του αποχετευτικού του Δρεπάνου στο ΕΣΠΑ είναι ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση των δύο αυτών αναπτυξιακών υποδομών.

Με την ολοκλήρωση των έργων στον λιμένα του Ναυπλίου, η τουριστική κίνηση θα αυξηθεί σημαντικά, καθώς πλέον θα εξασφαλιστεί μεταξύ άλλων και η δυνατότητα ελλιμενισμού κρουαζιεροπλοίων και θα δοθεί ουσιαστική ώθηση στην τοπική μας οικονομία και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Η υλοποίηση του αποχετευτικού του Δρεπάνου είναι μια αναγκαία προϋπόθεση για την αναβάθμιση των οικιστικών, τουριστικών και ευρύτερα αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το έργο αυτό εντάσσεται εκ νέου στο ΕΣΠΑ μετά την προσωρινή απένταξή του λίγους μήνες πριν.

Όπως είναι αυτονόητο, θα παρακολουθώ στενά κάθε φάση της υλοποίησης των δύο αυτών σημαντικών έργων, ασκώντας την αρμόζουσα πίεση όπου χρειάζεται ώστε να υλοποιηθούν χωρίς καθυστερήσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ