ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Τσαυτάρης: Η έκδοση απόφασης επί της αίτησης διάλυσης εργολαβίας του έργου του Αναβάλου είναι αρμοδιότητα της Π.Ε. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:40:00 μ.μ. |
  Στην 9639/12-4-2013 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Ανδριανός με θέμα την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος που δημιουργεί η αίτηση διάλυσης εργολαβίας για το έργο “Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας Ν. Αργολίδας”, απάντησε γραπτώς ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Α. Τσαυτάρης.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην απάντησή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι:
«Η έκδοση Απόφασης επί της αίτησης διάλυσης που υπέβαλε ο ανάδοχος του έργου “Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας Ν. Αργολίδας” είναι αρμοδιότητα της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, δηλαδή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ωστόσο, η Διεύθυνση Τεχνικών Μελετών και Κατασκευών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) ως Προϊστάμενη Αρχή σε συνεργασία με την ανωτέρω επιβλέπουσα Υπηρεσία, δρομολογεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υλοποιηθεί το έργο στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ