ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κινητοποίηση σήμερα από φορείς στο Ναύπλιο για το κλείσιμο της ΕΡΤ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. |
 Σήμερα είναι η Ε.Ρ.Τ., αύριο θα είναι τα Ε.Α.Σ. και μεθαύριο άλλοι φορείς του Δημοσίου. Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει καταλύσει το Σύνταγμα και υλοποιεί την καταστροφική πολιτική των μνημονίων με αντισυνταγματικές και πραξικοπηματικές αποφάσεις. Στο στόχαστρο της έχει βρεθεί αρκετές φορές και θα συνεχίσει να βρίσκεται και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας καταδικάζει απερίφραστα την απόφαση της κυβέρνησης και εκφράζει τη συμπαράσταση της στους εργαζόμενους της Ε.Ρ.Τ.. Καλεί ταυτόχρονα όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν δυναμικά, μαζικά σε κάθε μορφή κινητοποίησης, προκειμένου να αποτραπούν τα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας που θέλουν με συνοπτικές διαδικασίες να καταργήσουν φορείς και να προσθέσουν χιλιάδες εργαζόμενους στη μακριά μαύρη λίστα των ανέργων.

Συμμετέχουμε μαζικά και αγωνιστικά σήμερα 12-06-2013 στις 19:30μ.μ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο μπροστά στην Πλατεία Δημαρχείου, μαζί με την Ε.Λ.Μ.Ε. Αργολίδας, τον Σύλλογο Δασκάλων-Νηπιαγωγών και το Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Κλείνουμε αύριο όλες τις υπηρεσίες συμμετέχοντας στην 24ώρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Αγωνιζόμαστε Δυναμικά Για Το Δικαίωμα Να Ζήσουμε.

Γκρεμίζουμε Την Συγκυβέρνηση Του Φασισμού & Του Διχασμού.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ