ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Χρυσή Αυγή: Η Καραθώνα ανήκει στον Ελληνικό Λαό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 μ.μ. |
Δελτίο τύπου
Χρυσή Αυγή
Τ.Ο.Αργολίδας

 Η τρικομματική συγκυβέρνηση εκτελώντας μεθοδικά και με συνέπεια τα όσα οι διεθνείς τοκογλύφοι προστάζουν έσπευσε να εντάξει σημαντική έκταση της Καραθώνας, που ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, στο ΤΑΙΠΕΔ.


Δεν πρόκειται ούτε για αξιοποίηση, ούτε για ανάπτυξη, άλλωστε αν πραγματικά επρόκειτο για κάτι τέτοιο η κυβέρνηση θα παρουσίαζε ολοκληρωμένο πρόγραμμα με λεπτομερείς αναφορές και χρονικό ορίζοντα κάτι που φυσικά και δεν έκανε. Βάζουμε λοιπόν προς πώληση φιλέτα και ψάχνουμε απλά να τα «πασάρουμε», αυτή είναι η κυνική λογική τους.

Δημιουργήθηκε μια επιτροπή «δράσης» υπό το δήμο Ναυπλιέων για το συγκεκριμένο θέμα, διατηρούμε όμως σημαντικότατες επιφυλάξεις κατά πόσο άνθρωποι οι οποίοι έχουν τόσο πολύ εναγκαλιστεί με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, αυτοδιοικητικοί που προσέμεναν και προσμένουν με αγωνία στην στήριξη των κομμάτων της φαυλότητας στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, θα μπορέσουν να πιέσουν στ’ αλήθεια πολιτικούς φορείς που τους προσέφεραν «μητρική» στοργή, προκειμένου να κάνουν πίσω.

Για να μην αναφερθούμε στους βουλευτές των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κάνουν τάχα μου ότι λυπούνται για την Καραθώνα, ενώ έχουν ψηφίσει με χέρια και πόδια κάθε νόμο υποταγής που υπαγόρευσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι, οι οποίοι απλά κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Αυτή η επιτροπή όφειλε να είχε δημιουργηθεί πολύ νωρίτερα και να αποτελείται μόνο από αυτοδιοικητικούς, ακριβώς για να προλάβει την ένταξη της Καραθώνας στην λίστα του ΤΑΙΠΕΔ και όχι κατόπιν εορτής, άλλωστε τα σημάδια υπήρχαν για όποιον είχε μάτια να τα διαβάσει. Ποιός δεν θέλει ανάπτυξη, δημιουργία υποδομών, θέσεις εργασίας στην Καραθώνα, με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον και στα εργασιακά δικαιώματα;

Δηλαδή αυτά δεν μπορεί το Ελληνικό Κράτος να τα πράξει και είναι ανάγκη να πουλήσει έκταση που ανήκει στους Έλληνες; Το ότι -με αποκλειστική ευθύνη των κυβερνήσεων- η κρατική μηχανή απέτυχε οικτρά να αξιοποιήσει τον πλούτο της Πατρίδας προς όφελος του Λαού δεν σημαίνει ότι τους δίνει κάποιος το δικαίωμα να βάζουν πωλητήριο σαν να πρόκειται για κάποιο ακίνητο που κληρονόμησαν από τον μπαμπά τους. Η Καραθώνα ανήκει στον Ελληνικό Λαό και μόνο.


Τ.Ο. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ